Arta mesei sau cum sa fii mereu o gazda perfecta

Atmosfera casei tale, placuta si primitoare, se rasfrange asupra fiecarui detaliu care vorbeste despre tine. Si ce poate desavarsi mai bine experienta unui camin armonios, decat o masa aranjata cu gust, care abunda in obiecte rafinate?

Deschide Galeria

Chiar daca Sarbatorile de iarna au luat sfarsit, anul cel nou este ocazia perfecta pentru a-ti seta un nou obiectiv – acela de a fi o gazda perfecta si de a deveni un reper de eleganta, indiferent de ocazie.

Iti va placea cu siguranta si articolul despre amenajarea moderna a zonei de dining

Tocmai de aceea, te invitam sa descoperi universul Nobila Casa. Vei descoperi aici accentele minunate care vor da personalitate cinelor in familie si lucrurile pretioase ce vor transforma fiecare duminica intr-un moment festiv.

Nobila Casa ofera cea mai completa oferta pentru servirea mesei. Seturile si accesoriile din magazinele Nobila Casa (portelan, ceramica, tacamuri, platouri si boluri pentru servit, pahare, fete de masa, servetele) se potrivesc in orice moment si sustin ideea punctarii unei ocazii speciale.

Material sinonim cu distinctia, portelanul este un simbol al meselor glamour. Astfel, in cadrul portelanurilor Nobila Casa se regaseste si portelanul englezesc. Portelanul englezesc, cel mai fin si cel mai elegant portelan din lume, este cunoscut pentru duritatea, nuanta fina de alb si translucenta. Este considerat un produs de lux, care necesita o munca de artizanat complexa, valoarea lui fiind influentata si de componenta. Cunoscut si sub numele de Fine Bone China, portelanul englezesc a fost obtinut in anii 1770 de Josiah Spode, un olar englez si pana azi este considerat portelanul de cea mai buna calitate.

O masa superb pregatita nu va avea efectul scontat fara tacamuri elegante si complete. Tocmai de aceea, in oferta Nobila Casa se regasesc si seturi de tacamuri din otel inoxidabil. Acestea  contin 24 de piese si se caracterizeaza prin calitate, eleganta si un raport calitate-pret foarte avantajos.

Descopera si cum poti obtine o casa cu personalitate

Aptitudinele de gazda sunt cele care sustin decorul si frumusetea casei. Iar o gazda ideala va avea mereu la indemana toate lucrurile care vor face din arta mesei un adevarat regal de ospitalitate.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole