fbpx

Amenajare rafinata intr-un apartament din Bucuresti

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru astazi iti propunem proiectul acestui apartament de 2 camere din Bucuresti amenajat pentru o familie tanara, care si-a dorit un interior care sa le reflecte si sustina stilul de viata modern.

Deschide Galeria

Pentru amenajarea zonei de zi, s-a pornit de la nevoia de a ingloba o zona de relaxare si una de socializare. S-a optat pentru parchet din lemn masiv intr-o nuanta deschisa, care sa reflecte lumina, amplificand astfel spatiul, dar si sa unifice zona, gresia fiind o solutie mai putin eleganta in acest context.

Canapeaua beige din zona de relaxare este extrem de confortabila, fiind pusa in valoare printr-un tapet cu insertii argintii. Corpurile de mobilier din living sunt proiectate de echipa 2Deco si realizate pe comanda, alegandu-se fronturi din mdf lucios, in ton cu atmosfera eleganta a incaperii. Ansamblul creat de acestea lasa impresia unei rame supradimensionate care include ecranul televizorului. In ceea ce priveste zona de dining, aceasta urmeaza linia rafinata a open space-ului, atat datorita tapetului argintiu, cat si scaunelor si mesei cu design contemporan – tablia din sticla a mesei ii pune in valoare picioarele din lemn, cu forma neobisnuita, iar corpul de iluminat minimalist, suspendat deasupra mesei, asigura iluminarea directa a acestei zone.

Din living se trece intr-o terasa spatioasa, de 20 mp, dispusa longitudinal si mobilata cu canapele si masa din ratan, pentru a deveni zona de socializare si luat masa atunci cand timpul de afara este favorabil.

Pentru amenajarea bucatariei, s-a avut in vedere proiectarea unor corpuri de mobilier personalizate, care sa nu aglomereze inutil spatiul. Alternanta alb-negru este eleganta si atemporala, pusa in valoare de placarea cu sticla turcoaz a peretelui dintre cele doua randuri de corpuri. Aceasta dinamizeaza spatiul si sparge monotonia. Dotarile tehnice de ultima generatie si spatiul curat, cu linii contemporane, compun o atmosfera extrem de primitoare si placuta.

Dormitorul continua nota pretioasa a intregii amenajari, fiind acoperit de un covor visiniu, pe care se decupeaza patul gri, cu aer rafinat. Tapetul utilizat pentru peretele de langa pat are insertii lucioase care sa reflecte misterios lumina emisa de aplicele de perete.

Apartamentul este dotat cu doua bai, ambele placate integral cu marmura Rose Beige de la Dalet (www.daletbaie.ro), pusa in valoare cu brauri de mozaic. Una dintre bai este amenajata cu dus, dotat cu scurgere in pardoseala si delimitat printr-un paravan de sticla, si mobilier din mdf alb si negru de la Dalet. Cealalta baie contine cada, amplasata la perete si placata cu marmura, si mobilier integral alb, ce confera un aer curat spatiului.

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...