fbpx

Atmosfera de Craciun intr-o veche ferma reconditionata

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Atmosfera de Craciun pluteste in aer. Grabiti, cautam cadourile potrivite pentru cei dragi, selectam decoratiunile pentru decorul de acasa si incepem sa pregatim detaliile pentru vizitele de sarbatori. Iti propun sa te opresti pentru cateva clipe din acest iures, sa respiri adanc si sa iei o pauza de la toata aceasta agitatie obositoare.

Deschide Galeria

Cum iti propun sa faci asta? Chiar printr-o amenajare de Craciun intr-o ferma veche, dar reconditionata de proprietari si transformata intr-o veritabila locuinta. Grinzi din lemn, semineu imens, stele la fereastra si o masa mare pregatita cu bunatati. Nu lipseste nici bradul si alte mici decoratiuni care intregesc atmosfera de sarbatoare din casa.

Persisa un aer rustic in intreaga casa, iar bucataria si sufrageria, fiecare cu loc bine definit descriu acel centru de interes al unui camin. Cuptor cu lemne, blat din lemn cu aspect invechit de vreme, bucataria este o mostra excelenta de stil rustic-chic, cu piese vintage dar si mobilier si accesorii de ultima generatie menite sa-ti usureze treaba atunci cand gatesti. Minunata ideea de a avea chiuveta la fereastra, sa poti admira lumina si peisajul de la exterior.

Spatiul in intregime abunda in lumina naturala, iar albul si lemnul se imbina armonios spre a oferi acel sentiment placut de caldura la interior. Din living, pana in bucatarie, dormitoare si bai, amenajarea pastreaza ceva din originalitatea locului, noul si vechiul impletindu-se armonios si coerent in fiecare din incaperile casei. Hai sa te bucuri si tu de o amenajare speciala, imbracata in haine de sarbatoare!

Inspira-te si din aceasta superba casa amenajata de sarbatoare

Sursa

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...