Birouri animate pentru copiii de toate varstele – 10 modele

De la gradinita pana la liceu, biroul este un element cheie in camera unui copil. Pentru efectuarea temelor, pentru invatare, pentru a citi sau a desena, biroul nu trebuie neglijat atunci cand vinde vorba de amenajarea camerelor pentru cei mici. Si fiindca peste o luna va incepe anul scolar acum este momentul cel mai bun pentru reamenajarea camerei pentru cei mici. Iata 10 exemple care va vor demonstra ca atunci cand vine vorba de decorul unei camere pentru copii cuvantul jucaus ar trebui sa stea la baza conceptului de amenajare.

Deschide Galeria

Exemplul 1 – In aceasta camera lemnul este omniprezent! Scaunele, zidul, si, desigur, biroul, toate din lemn, reprezinta un amestec reusit. Fara a fi simplist, biroul reuseste sa fie atat practic cat si aspectuos. Scaunele colorate pastel, cutiile de depozitare si literele atasate de perete ofera spatiului un caracter puternic.

Exemplul 2 – Aceasta amenajare simpla si originala este locul ideal de studiu pentru cei mici. Biroul este animat de o mobila simpla care se completeaza cu desenele vesele de pe pereti, langa care tabla de scris asteapta sa fie folosita fie pentru desenat fie pentru diverse calcule matematice.

Exemplul 3 – Aceasta amenajare in stil scandinav a fost conceputa pentru a oferi atat un mediu sigur, cat si unul educativ stimulativ. Acest birou se poate adapta, puatand fi mutat mai sus in functie de inaltimea copilului astfel incat acesta sa beneficieze de o dezvoltare optima.

Exemplul 4 – In aceasta camera putem gasi niste amestecaturi discrete de elemente  colorate pentru a energiza spatiul si pentru a crea un ambient creativ: pat cu baldachin cololorat, scaun galben de rachita si desene cu animale pe pereti. Exemplul 5 – Piesa principala a acestui birou este masa rabatabila inclusa in raftul lipit de perete. Acest raft, pe langa ca este o solutie ingenioasa ajuta si la o optimizare buna a spatiului.

Exemplul 6 – Elementul de originalitate al acestei camere este masa pe care au fost stivuite cutii pentru depozitare. Spre bucuria copiilor aceste cutii au fost impodobite cu culori vii, iar in ele isi pot pune cu incredere caiatele, culorile si alte accesorii.

Exemplul 7 – Albul si albastrul sunt doua nuante foarte echilbrate care pot reprezenta un decor potrivit pentru camera copiilor. Peretele accent in albastru marin poate fi folosit pentru a lipi pe el litere sau diverse memo-uri.

Exemplul 8 – Aceasta amenajare este potrivita pentru adolescenti. Biroul este in acelasi ton de culoare cu peretii, ofera suficiente spatii de stocare iar de restul decorului se poate ocupa chiar cel care va ocupa aceasta camera, lipind pe perete diverse imagini sau chiar un mic text motiviational.

Exemplul 9 – Aici putem vedea usoare influente ale stilului industrial. Nuantele metalice si biroul din lemn si metal care dau spatiului o personalitate puternica.

Exemplul 10 – Acest birou este ideal pentru o adolescenta. Pe langa designul deosebit, piesa de mobila care domina vizual spatiul ofera numeroase serate si rafturi pe care pot fi puse farduri, bijuterii si pensule.

Via cotemaison.fr

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole