Culoarea anului 2016 de la Benjamin Moore – Simply White

Cele mai citite

Au inceput deja sa apara primele propuneri pentru culoarea anului 2016. Anul acesta, Marsala a fost nuanta aleasa de designeri si specialisti din intreaga lume pentru creatii vestimentare si amenajari interioare de exceptie.

Deschide Galeria

Venind in intampinarea unor tendinte deja exprimate pe parcursul anului, celebrul producator de vopseluri, Benjamin Moore, face o propunere surprinzatoare. Simply White sau pur si simplu alb este “culoarea non-culoare” care va marca zona designului in anul urmator. Simplitatea si naturaletea sunt cuvintele cheie care insotesc aceasta alegere.

Simply White este un alb cald, curat si versatil. Arata proaspat atat in combinatie cu o paleta calda cat si cu una rece. Este omniprezent si ofera o multitudine de oportunitati pentru amenajare, fiind potrivit pentru orice camera. Albul este cadrul perfect pentru a experimenta si a fi creativi cu texturi si modele, albul inseamna ordine si relaxare in acelasi timp, calmeaza si ofera stabilitate. ,

Albul reflecta lumina si ofera numeroase posibilitati de amenajare pentru spatiile mici. Este culoarea minimalismului, cu predilectie intalnita in decorurile caselor nordice. Este o nuanta asimilata naturii, combinatia armonioasa intre lemn si alb fiind ideala pentru orice spatiu. Albul inglobeaza o simbolistica complexa si ofera libertatea de exprimare pe care nicio alta culoare nu o permite. Albul este atemporal, ca o pagina goala pe care iti insiri aleatoriu ganduri, idei si preferinte.

Pentru a ilustra frumusetea unui decor in alb, Benjamin Moore ne propune si o selectie din cele mai rafinate amenajari pe care le puteti regasi in galeria foto.

Voua cum vi se pare aceasta propunere?

Sursa foto: benjaminmoore.com

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa