Hotelul Hang Nga și povestea arhitecturii sale neobișnuite

Hotelul Hang Nga, cunoscut și sub numele de Crazy House, este situat în orașul Da Lat din Vietnam.

Sursă foto: crazyhouse.vn/

Arhitectură:

Hotelul este o clădire unică, construită în stilul arhitecturii organice. Se caracterizează prin forme curbate, neregulate, care evocă imagini ale naturii, precum copaci, peșteri și cascade. Clădirea este construită din materiale naturale, precum piatră, lemn și sticlă.

Istorie:

Hotelul a fost construit de Dang Viet Nga, o arhitectă vietnameză, între anii 1990 și 2000. Nga a vrut să creeze o clădire care să fie în armonie cu natura și care să ofere o experiență unică oaspeților.

Camere:

Hotelul are 10 camere, fiecare cu un design unic și o temă specifică. Camerele sunt decorate cu sculpturi, picturi și mobilier inspirate din natură.

Atracții:

Pe lângă designul său unic, hotelul Hang Nga oferă o serie de alte atracții, precum un grătar suspendat, un tobogan care coboară din interiorul clădirii, un lac cu pești, o cafenea.

Concluzie:

Hotelul Hang Nga este o clădire unică și fascinantă, care merită vizitată pentru arhitectura sa neobișnuită și atmosfera sa specială. Hotelul este o dovadă a creativității și imaginației arhitectei Dang Viet Nga.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole