Idei de pavaje pentru curtea ta

Curtea si gradina ta trebuie sa aiba designuri foarte bine gandite si sa fie amenajate ca la carte, deoarece aceste zone vor fi o oglinda a intregii tale gospodarii si a modului in care te preocupi de treburile casei. Nimanui nu ii face placere sa intre la cineva in curte, cand vine in vizita si sa se murdareasca de noroi, sa calce in gropi si balti sau alte lucruri neplacute care pot avea loc intr-o curte sau intr-o gradina.

Deschide Galeria

In situatia in care nu ai numai asfalt in curte si inca nu stii exact ce ti-ai dori sa faci, o varianta foarte eficienta, atragatoare si creativa este sa alegi pavajele. Un concept bine pus la punct de pavaje pentru curtea sau gradina ta te va scuti de foarte multe probleme, de fiecare data cand ninge, ploua sau cand se topeste zapada si poti fi sigur ca si incaltamintea ta “va aprecia” acest lucru.

Cand alegi sa cimentezi toata curtea, castigi la capitolul eficienta si costuri, dar pierzi foarte mult in ceea ce priveste estetica curtii tale, iar daca vei dori sa faci altceva in curte, in viitor, cum ar fi sa pui gazon, sa plantezi flori sau sa cresti un copac, vei avea mult de lucru in distrugerea cimentului si reconstruirea intregului spatiu.

Cea mai buna varianta pentru curtea ta este sa optezi pentru pavaje, deoarece acestea sunt si foarte estetice, vin intr-o larga serie de modele cu care te poti juca in functie de preferintele si gusturile tale si sunt si foarte usor de schimbat sau modificat.

Un pavaj bine facut in curte si cu mult bun-gust, va face din plimbarile prin curte sau prin gradina o reala placere de care te vei bucura de fiecare data. Fiind atat practice cat si foarte atragatoare, pavajele sunt indicate atat firilor pragmatice cat si celor mai artistice.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole