Idei pentru veranda si curtea interioara a casei tale

Veranda unei case sau curtea interioara de care beneficiaza o locuinta trebuie exploatate la maximum de potential deoarece acestea sunt niste spatii care de cele mai multe ori nu sunt luate in considerare cand vine vorba de designul interior sau exterior al casei.

Deschide Galeria

O veranda se poate transforma cu usurinta in locul tau preferat pe timpul verii, putand deveni acel spatiu unde sa iti savurezi cafeaua dimineata, un ceai fierbinte seara sau pur si simplu sa stai la citit sau la perecut timpul liber alaturi de prieteni si familie.

Curtea interioara a casei tale trebuie sa fie o adevarata oaza a relaxarii, unde te poti retrage oricand iti doresti sa stai departe de agitatia urbana sau cand doresti sa stai singur, tu si cu gandurile tale.

Aceste spatii exterioare sunt decorate intr-un stil mediteranean foarte modern, dar in acelasi timp pastrand elementele clasice specifice intregului bazin al acestei mari care leaga Europa, Asia si Africa.

Apeland la alb pentru designul peretilor, in ton cu zona pentru a atrage cat mai putin din caldura emanata de razele soarelui, o veranda sau o curte interioare mediteraneana poate face diferenta intre un om relaxat si mereu bine dispus si unul stresat si constant apasat de griji.

Lemnul si albastrul marin sunt iarasi elemente specifice zonei, iar daca te decizi asupra unui décor mediteranean, acestea vor intregi designul interior si exterior al casei tale, oferindu-ti un mic paradis chiar la tine acasa.

Spatiul de care te poti bucura in confortul propriei tale casa este unul de care ar trebui sa profiti, deorece vei avea mereu posibilitatea de a te relaxa cu bani putini, de a petrece pana la orele tarzii al noptii alaturi de prieteni, in noptile calduroase de vara.

Transforma-ti veranda sau curtea interioara intr-un loc de vis, amenajat ca la carte, iar rezultatele si satisfactia ta vor fi pe masura.

Sursa Foto: http://www.trendir.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole