Inspiratia boabelor de cafea – 5 produse care iti vor incanta diminetile

Pentru ca tot se apropie cel mai mare eveniment dedicat cafelei, Coffee Lovers Event, iata ca boabele de cafea pot avea si valente inspirationale. O!design este un brand sub care au luat nastere zeci de produse create cu migala si talent, avand la baza o tehnica originala, cea a ornarii cu boabe de cafea.

Deschide Galeria

Avand denumiri hazlii si insotite de mesaje amuzante sau dedicatii persoanelor dragi, produsele de la O!design sunt menite sa ne bucure ori de cate ori savuram o cafea sau un ceai. Sunt excelente idei de cadou pentru prieteni, parinti sau iubiti.

You mocha me happy – ne duce cu gandul la o dubla placere. Ideea de a servi o cafea buna dintr-o cana speciala primita in dar de la o persoana draga, alaturi de un mesaj amuzant este mai mult decat placuta.

Cescuta de cafea Ghiocei pentru mama – ne trezeste emotii frumoase si ne inspira ganduri pozitive. Relatia cu mama este una speciala, asa ca de ce sa nu-i oferim clipe frumoase ori de cate ori isi bea cafeaua. Ghiocei pentru mama e ca o declaratie mereu actuala, mereu alaturi de ea, chiar si atunci cand noi nu suntem prin preajma.

Cana spiridusului parca e o parte din noi. Spiridusului nu-i place sa se trezeasca dimineata si pace. Si cand o face tanjeste dupa cafea. Asa suntem si noi parca in fiecare dimineata inainte sa plecam la serviciu: tanjim dupa fiecare sorbitura de cafea.

Ceasca Ma bucur de viata si de o cafea – e un indemn pe care noi toti ar trebui sa il urmam zi de zi ,de a trai viata la intensitate maxima. Un mesaj de care sa ne reamintim in fiecare dimineata in timp ce ne energizam cu o cafea. Designul special al canii – ornare cu boabe proaspete de cafea si pictura in portelan, transforma aceasta ceasca intr-una cu adevarat deosebita, un accesoriu special pentru fiecare zi speciala din viata noastra.

Cana cu oite pictata manual e un motiv sa zambim mai des. Oitele haioase ne vor oferi mereu un prilej sa zambim. In zilele grele de la birou, oitele ne vor mai descreti fruntile si ne vor aminti in acelasi timp sa bem un ceai pentru relaxare. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole