Masuta de cafea – sfaturi pentru o alegere corecta

Ideal ar fi ca masuta de cafea sa se asorteze, din punct de vedere al culorii, cu scaunele sau canapeaua. Daca ai niste scaune cu elemente din lemn ar trebui sa mergi pe aceeasi linie si sa alegi o masuta din lemn pentru a pastra o anumita unitate in decorul general.
Stilul masutei din care face parte masuta de cafea trebuie sa se incadereze in stilul decorativ care predomina in intreaga camera. In cazul in care esti adeptul stilului modern alege o masuta din metal sau sticla, cu linii cat mai drepte si forme simple.
Forma masutei de cafea este importanta deoarece este un element care poate stabilii stilul amenajarii. Exista numeroase forme de masute: rotunda, patrata, hexagonala sau alte forme neobisnuite. Alege una care crezi ca te reprezinte.
Deosebit de importanta este si inaltimea masutei, aceasta trebuiesa fie corelata cu marimea canapelei. Mai exact masuta de cafea trebuie sa fie la acelasi nivel cu canapeaua, sau cu cativa centrimetri mai joasa. In general inaltimea standard a unei masute de cafea este intre 40 si 45 de centimetri.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole