Pallets Bar, un loc cosy si friendly unde se pot naste amintiri frumoase

Situat intr-o zona foarte buna a Bucurestiului (Foisorul de foc) pe strada Vasile Stroescu numarul 40, Pallets Bar este locul unde calitatea și pasiunea merg mana in mana. Pallets Bar este tipul de local de care avea neaparata nevoie aceasta zona: un spatiu cosy, friendly, unde poti bea linistit un pahar de vin, o cafea sau un cocktail, intr-o ambianta cat se poate de placuta si de autentica.

Deschide Galeria

Daca vreodata va plimbati prin acea zona si simtiti nevoie sa evadati din zgomotul cotidian al acestui oras frenetic, este cazul sa treceti pe la Pallets Bar. Acesta este un loc de intalnire linistit si primitor in care se elimina zgomotul si dezordinea vizuala.

De amenajarea acestui bar s-au ocupat chiar proprietarii si a durat aproximativ 3 luni de zile. Mai exact, Pallets Bar este o afacere de familie, iar cea mai mare contributie a avut-o unul dintre membrii acesteia, arhitectul Catalin Gatin.

Din primul moment al intrarii noastre in local am fost intampinati de atmosfera foarte cosy care predomina peste tot. Exista acolo un aer foarte relaxat care ne-a promis ca vom reveni curand in acest loc. Pallest Bar este un loc unde sunt recomandate intalnirile de grup, aici totul respira o atmosfera familiala, ca intre prieteni. Este acel tip de loc unde se nasc amintirile frumoase.

Citeste si Alt Shift: un gastropub in stil industrial chic in inima capitalei

Piesele de mobilier cu care este decorat localul sunt in mare parte fabricate din paleti. Acestea ofera o nota de neconventional care iti starneste interesul de la prima vedere. Firma de la intrare, canapelele, mesele, rafturile de pe pereti, lampile, cuierele si alte cateva elemente de decor, toate au ca materie prima europaletii.

Piesele de mobila facute din europaleti reciclati au ajuns atat de cunoscute incat s-au transformat intr-o adevarata moda. Acest gen de mobilier este foarte popular in tarile nordice precum Norvegia, Danemarca sau Suedia.

La Pallets Bar am gasit multe detalii de design interior care ne-au starnit adimiratia, toate sunt rezultate ale unor proiecte DIY care au fost realizate cu multa migala si pasiune. Am fost impresionati de instalatia de iluminat, care se raspandeste armonios din centrul tavanului si lumineaza placut camerele, creand o atmosfera intima foarte placuta.

Povestea este abia la inceput, pentru ca urmeaza sa se deschida si terasa. Si aceasta va beneficia de un decor din paleti, flancat de un perete din plante. Abia asteptam serile caldute de inceput de vara pentru a putea reveni la terasa Pallets, unde vom putea savura un cocktail, intr-o atmosfera patrunsa de mirosul caprifoiului (planta cunoscuta si sub denumirea de Mana Maicii Domnului).

Fotografii realizate cu aparatura oferita de F64.ro 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole