Piscinele supraterane– inchideti ochii si plonjati

Practice si usor de instalat piscinele supraterane va pot oferi privilegul de a va bucura de o oaza de relaxare chiar la dumneavoastra in curte. Piscinele nu mai sunt de mult accesorii de lux, oricine poate sa isi instaleze una fara prea mare efort cu ajutorul unei truse de scule obisnuite si ale instructiunilor care insotesc piscina.

Deschide Galeria

De indata ce vine caldura norocosii care locuiesc la curte, chiar daca este de mici dimensiuni, pot sa isi transforme acest spatiu in locul ideal de petrecere a timpului liber.

Reguli inaintea instalarii

Daca vreti sa va instalati o piscina supraterana trebuie sa tineti cont de terenul pe care urmeaza sa fie asezata. Acesta trebuie sa fie plat, suficient de rezistent pentru a sustine greutatea piscinei umplute cu apa, sa nu fie in panta si sa nu existe tulpini sau resturi de ierburi care ar putea sa o gaureasca. De asemenea piscina ar trebui pozitionata cat mai aproape de o sursa de apa si de un orificiu de evacuare a apei.

Avantaje

Pe langa ca se pot monta si demonta cu usurinta piscinele supraterane au costuri mai mici in comparatie cu piscinele care necesita excavatie si lucrari de constructie, nu necesita autorizatie de constructie si pot fi gasite in multiple forme si dimensiuni, acest lucru facandu-le adaptabile oricarui spatiu din gradina sau curte.

Intretinere

Filtrarea apei trebuie sa se faca intre opt si zece ore continuu, in functie de cat de ridicata este temperatura. Se recomanda o intretinere regulata prin folosirea clorului lent, pus in saculeti si plasati in distribuitorul plutitor. Filtrele distribuitorului plutitor trebuie curatate constant, la fel si analiza nivelul PH-ului si a dezinfectantului, acestea fiind ajustate ori de cate ori este nevoie. Filtrul pompei se va curata zilnic, iar cu ajutorul minciogului scoateti frunzele, insectele sau orice alte obiecte care cad in apa.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole