Primavara aduce thecraftlab by Irina Neacsu la Casara

Casara si thecraftlab incep primavara cu o colaborare speciala! Incepand cu luna martie, puteti admira si comanda piesele iconice semnate thecraftlab by Irina Neacsu precum si noua colectie CER, proaspat lansata la Paris, la Maison&Objet, in showroomul Casara din Calea Dorobantilor, nr. 159. 


Deschide Galeria

Colectia CER, inspirata de calatoriile si experientele sub cerul liber ale designerului, reprezinta dezvoltarea unei directii recent conturate in creatia brandului thecraftlab: piesele home&deco sunt acum personalizate cu printuri digitale dupa picturile semnate de Irina Neacsu, inspirate de drumetiile alpine, experientele si emotiile din calatorii.

Bancheta Sky is the Limit, fotoliile Daydreamer, Explorer, Silence is Bliss si canapeaua Lost in Tranquility evoca emotia unor cadre idilice inspirate atat de natura, cat si de peisaje urbane din Romania. In acelasi timp, colectia e completata de piese decorate cu printuri cu animale fantastice, conturand povesti inspirate tot de drumetiile sub cerul liber.

Casara si thecraftlab au sarbatorit debutul acestei colaborari, cum altfel, decat alaturi de prieteni si parteneri, intr-o atmosfera boema si joviala, specifica celor doua branduri. Pe langa frumoasele piese semnate de designerul Irina Neacsu, cei prezenti s-au putut bucura si de parfumul vegetal proaspat al dealurilor Dobrușei ce se regaseste in vinurile ”Domnul de Roua” de la Crama Avincis, precum si de aroma perfecta a cafelei Illy preparata la espressorul FrancisFrancis X7, proiectat de reputatul arhitect italian Luca Trazzi si catalogat drept unul dintre cele mai bune espressoare de lux din lume.

Special pentru aceasta ocazie, designerul Irina Neacsu a realizat o colectie capsula: Primavara pentru Casara – Little Precious.

Little Precious este o metafora a primaverii vazuta din atelierul thecraftlab by Irina Neacsu; o celebrare a micilor detalii colorate, dinamice, care anima gradina, energizeaza spiritul, surprind ochiul, hranesc curiozitatea si declanseaza bucuria. Little Precious este o poveste in detaliu, despre detaliile frumoase din jurul nostru. Colectia-capsula este construita pe baza ilustratiilor in acuarela semnate de Irina Neacsu. Acestea sunt transpuse in print digital pe materiale textile, innobilate cu broderie manuala si condimentate cu franturi de text si idei, toate vorbind despre reinventare personala si incredere, despre umor si bucuria jocului de descoperire a unor drumuri noi, senine.

Little Precious este conceputa de thecraftlab by Irina Neacsu pentru Casara, cu ocazia inaugurarii colaborarii dintre cele doua branduri, pe 18 martie 2015. La showroomul Casara din Calea Dorobantilor 159, colectia-capsula Little Precious poate fi admirata, achizitionata si comandata in formule personalizate, atat in ceea priveste produsele home&deco care definesc domeniul de activitate a celor doua branduri, cat si accesoriile de primavara – tricouri si genti.

Produsele Casara, precum si cele semnate de Irina Neacsu, le puteti gasi si in shopul nostru, accesand linkul: shop.povesteacasei.ro 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...