Sfaturi simple pentru organizarea in baie

Mutatul impreuna este un pas important intr-o relatie si presupune o serie de sacrificii de ambele parti. Ca aranjatul lucrurilor fiecaruia in baie, de exemplu. Acest subiect starneste adevarate controverse de cele mai multe ori. Iata cum te poti organiza eficient astfel incat partenerul tau sa nu-ti mai reproseze intr-una ca esti dezordonat/a.

Deschide Galeria

Clamele de par va suna cunoscut amandurora? Ai zeci de clame si niciodata nu le gasesti cand ai nevoie? Le poti stoca eficient in dulapul de la baie daca vei aplica o banda magnetica pe usa dulapului. Astfel le poti agata acolo ori de cate ori le scoti din par si vrei sa le pui deoparte. Foloseste banda chiar si pentru alte obiecte metalice pe care le folosesti in mod uzual; penseta este un bun exemplu.

Produsele tale de coafat sunt peste tot in baie? Cu siguranta partenerul are ceva de comentat. Foloseste o cutie de depozitare si pune-le pe toate intr-un singur loc, intr-un dulap sau chiar sub chiuveta daca locul iti permite. Un suport de plastic montat pe interiorul usii va fi un loc excelent sa-ti depozitezi uscatorul sau peria de par.

Prosoapele sunt absolut necesare in baie. Ce facem insa cand unul prefera sa le tina stranse iar altul le intinde peste bara de la dus? Nimic mai simplu. Foloseste una sau doua cutii de depozitare, ataseaza-le de perete si iata locul perfect unde poti tine prosoapele astfel incat sa fie mereu la indemana. In plus, reprezinta un decor excelent pentru baie.

Daca zona de la baie este mereu aglomerata cu produse cosmetice, produse pentru barbierit si alte elastice de par, poate ar fi momentul sa inventati cateva solutii practice. Luati doua platouri de marimi diferite, un suport de lumanare, fixati suportul intre cele doua si gata, aveti un suport numai bun pentru a va pastra intr-un singur loc toate produsele. Puteti proceda la fel si cu betigasele pentru urechi sau dischetele demachiante. Daca ambalajul original va displace, fiti creativi si gasiti un alt suport care sa fie si practic si estetic. Lipiti un material de un recipient, sau colorati-l cu un marker pentru un plus de efect.

Solutiile le-am gasit, acum depinde doar de voi sa pastrati si ordinea stabilita! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole