Stilul industrial în sufragerie. Care sunt tendințele

Stilul industrial este un stil de amenajare interioară care se inspiră din arhitectura industrială a secolului al XIX-lea și al XX-lea. Se caracterizează prin utilizarea materialelor brute, cum ar fi betonul, metalul și lemnul, precum și prin elemente structurale expuse, cum ar fi grinzi, coloane și conducte.

În ceea ce privește sufrageria, stilul industrial este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un spațiu modern și contemporan, dar cu un strop de personalitate.

Iată câteva tendințe în amenajarea sufrageriei în stil industrial:

Utilizarea materialelor brute: Betonul, metalul și lemnul sunt esențiale pentru stilul industrial. Betonul poate fi folosit pentru a crea un fundal neutru, metalul poate fi folosit pentru a crea accente industriale, iar lemnul poate fi folosit pentru a aduce un plus de căldură și confort.

Elemente structurale expuse: Grinzile, coloanele și conductele expuse sunt o altă caracteristică distinctivă a stilului industrial. Aceste elemente pot fi folosite pentru a crea un aspect unic și interesant.

Mobilier simplu: Mobilierul simplu, cu linii drepte, este perfect pentru stilul industrial. Acest tip de mobilier ajută la crearea unui aspect minimalist și elegant.

Amenajări minimaliste: Stilul industrial se bazează pe simplitate și funcționalitate. De aceea, amenajările minimaliste sunt perfecte pentru acest stil.

Iată câteva idei specifice pentru amenajarea sufrageriei în stil industrial:

O masă de dining din beton sau metal: O masă de dining din beton sau metal este o piesă centrală perfectă pentru o sufragerie în stil industrial.

O canapea din piele sau piele ecologică: O canapea din piele sau piele ecologică este o alegere confortabilă și elegantă pentru o sufragerie în stil industrial.

O lampă cu abajur metalic: O lampă cu abajur metalic este o modalitate excelentă de a adăuga un accent industrial la orice spațiu.

Un tablou cu o imagine urbană: Un tablou cu o imagine urbană este o modalitate excelentă de a aduce o notă de personalitate unei sufragerii în stil industrial.

Desigur, amenajarea unei sufragerie în stil industrial este o chestiune de preferințe personale. Puteți experimenta cu diferite materiale, culori și piese de mobilier pentru a crea un spațiu care să vă reflecte personalitatea.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole