Uscatorul de maini, alternativa la stersul pe pantaloni

Pentru cei care s-au saturat sa foloseasca clasicele prosoape de baie dupa ce se spala pe maini, sau sa se stearga pe pantaloni (barbatii fac asta de obicei) un uscator de maini este alternativa ideala: este mai rapid, mai economic si mai comod. Desi sunt folosite in special pentru dotarea bailor din localurile publice, uscatoarele de maini, pot cu usurinta montate si adaptate intr-o baie normala a unui apartament.

Deschide Galeria

Departe de a fi niste obiecte de lux aceste uscatoare de maini pot sa fie o alternativa valabila pentru prosoapele de baie care se imbaxesc dupa doar cateva folosiri, sau a servetelelor care se consuma prea repede si necesita o alimentare constanta cu acestea.

Cu un uscator de mini in cel mult 20 de secunde va puteti usca mainile fara prea mult efort, in plus este mai igienic, nu produce gunoi si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic (daca ar fi sa calculati timpul de spalare a unui prosup si pretul detergentului) ceea ce-l face sa fie mai eco friendly.

Daca vreti sa va achizitionati un uscator de maini ar fi bine sa alegeti unul automat cu senzor infrarosu, ca sa nu mai fie nevoie sa mai apasati pe vreun buton inainte de a-l folosi. De asemenea este si mai economic din moment ce dupa ce va luati maina din dreptul uscatorului acesta se opreste.

Citeste si Cum sa alegi accesoriile pentru baie potrivite?

Exista o mare varietate de uscatoare pe piata, de diferite preturi si de diferite forme, dar un aspect important daca vreti sa-l instalati in baia personala este sa alegeti unul care sa fac si putin zgomot.

Variantele cele mai ieftine pornesc de la preturi de sub 100 de lei si pot ajunge la cateva mii, in functie de cat puternic vreti sa fie jetul de aer si in functie de forma sau culoare. Cu 200 de lei puteti sa va achizitionati un model acceptabil de aparat, iar dupa primele folosiri va veti obisnui atat de bine cu el incat spalatul pe maini nu va mai fi o corvoada.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole