fbpx

Raiul cafelei are doar 12mp: Steam Coffee Shop

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pe strada Uruguay, la numarul 22 am gasit cea mai buna cafea din Bucuresti. Intr-un spatiu semnat de Lama Arhitectura, Vlad Buda si Dani Ursan ne ofera magie in pahare to-go alb imaculat cu logo-ul Steam Coffee Shop zambindu-ne din zori si pana in seara.

Deschide Galeria

Dincolo de aromele cu adevarat spectaculoase ale cafelei care iese din mainile lor (de mentionat ca oamenii din spatele espressoarelor au experienta internationala si multe premii la activ) Steam Coffee Shop este o cafenea in miniatura, un spatiu de 12 metri patrati amenajat in stil usor industrial cu mici accente retro.  Nici nu ne-am fi asteptat la ceva mai putin impresionant dupa ce am vizitat si alte spatii care poarta amprenta biroului Lama, cum ar fi Alt Shift de exemplu.

Cata vreme am studiat finisajele impecabile ale spatiului, solutia ingenioasa si functionala de a crea mese in functie de numarul de oameni prezent, cu ajutorul unor banci care pot fi descompuse si asezate dupa bunul plac am aflat o multime de lucruri despre cafeaua pe care o produc cei de la Steam, si ne-am bucurat sa aflam ca aceasta este prajita la Origo, un alt loc drag noua care ne-a avut drept oaspeti cu putin timp in urma.

In cuvinte putine, inainte de a va lasa sa admirati minunata amenajare din Uruguay 22, Steam Coffee Shop isi propune sa reinventeze cafeaua de dimineata, cea pe care o luam cu noi la birou, economisind spatiul (toate cafenelele Steam pe care le au in plan se vor deschide in locuri neconventionale, multifunctionale si foarte interesante ca design si abordare) avand grija fata de mediul inconjurator si, cel mai important, educand publicul cu privire la cum ar trebui de fapt sa fie o cafea cu adevarat buna asa cum o stiam inainte de meniurile stufoase cu artificii de gust, complet dispensabile.

Oricat ne-am chinui sa punem in cuvinte aroma inconfundabila a cafelei de la Steam, pentru unele lucruri este valabila vorba “trebuia sa fii acolo ca sa intelegi”. Asadar, de luni pana vineri intre 07.30 si 19.00 si sambata si duminica intre 09.30 si 18.00 opriti-va cale de 30 de minute la Steam Coffee Shop sa ascultati o poveste frumoasa, sa gustati o cafea asa cum trebuie sa fie si sa va inseninati ziua pentru ca veti pleca extrem de relaxat si cu buna dispozitie din cea mai noua cafenea din oras. 

Urmariti-i pe pagina lor de Facebook aici.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...