Indiferent cat de multe imagini de amenajari cu semineu vei vedea, de fiecare data ceva din magia acestui obiect in care focul se lasa dezmierdat de privirile tale va reusi sa te transpuna intr-o stare de bine, sinonima cu relaxarea si caldura confortabila a unui "acasa" ideal. 

Sa beneficiezi de distinctia unui semineu adevarat intr-o locuinta de la oras este, fara indoiala, un lux - amplasarea lui necesita transformari suplimentare ale spatiului si investitia initiala poate sa iti dea peste cap restul planurilor. Cu toate acestea, toti designerii pe care i-am consultat ne-au spus de fiecare data, cu mana pe inima, ca nimic nu se compara cu zilele reci in care te refugiezi langa semineu. Predilectia pentru autentic se stilizeaza in structura semineului, in comparatie cu o soba in care ai putea auzi lemnele trosnind, imbracand forme dintre cele mai moderne. 

Citeste si cum iti poti amenaja livingul in stil contemporan

Oricat de futurista ar putea fi o amenajare si oricat de minimalist ar fi conceput un spatiu, un semineu isi va gasi negresit locul. Penthouse-urile new-yorkeze ori hotelurile de 5 stele din intreaga lumea i-au recunoscut semineului aportul de familiaritate, universal valabil indiferent de cultura, si l-au integrat in camere si lounge-uri de lux.

Va invitam sa parcurgeti galeria noastra si sa va lasati inspirati de decorurile superbe ale unor livinguri in care punctul focal este semineul.  

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!