fbpx

Modele de bai amenajate in nuante de bej

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Privit ca o varianta sigura pentru orice tip de amenajare, bejul este de departe plictisitor sau monoton. Din contra. Este o excelenta baza pentru a pune in valoare amenajari moderne, contemporane, cu diferite accente de culori si texturi; potrivit pentru orice camera dintr-o locuinta, chiar si pentru baie.

Deschide Galeria

Bejul in diferitele sale nuante si tonuri este versatil si iti permite o mare libertate atunci cand abordezi amenajarea baii. Cu ajutorul lui poti contura un ambient calm, placut, apropiat de natura.

In general, baile sunt spatii mici si multe din ele fara lumina naturala. De aceea, trebuie atentie in alegerea bejului potrivit pentru a nu risca un efect neplacut de dezechilibru cromatic. Foloseste alb pentru a aduce un plus de luminozitate spatiului.

Poti adauga bejul ca nuanta de accent, cum ar fi insertii de placi ceramice care imita lemnul sau chiar lemn. Fie la nivelul pardoselii sau ca o placare a cazii de baie sau pentru a crea un perete-accent, nu vei da gres cu o astfel de abordare.

Tine cont de efectul oglinzilor intr-un spatiu mic. Alege un model supradimensionat care va crea iluzia unei camere mai mare decat in realitate. Finisajele lucioase vor reflecta lumina si impreuna poti aduce un plus de efect de largire a incaperii.

Modelele pe care ti le propunem in galeria foto de mai sus te vor ajuta sa-ti conturezi mai bine o idee despre cum proportiile potrivite de bej in diferite tipuri de bai. Vei remarca ca un rol important il joaca si iluminatul uniform care asigura ca fiecare colt din baie primeste lumina necesara. Spor la amenajat!  

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...