fbpx

5 aplicatii de design interior pentru iPhone si Android

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In asteptarea marelui eveniment al lansarii noului iPhone 6 de la Apple, ne-am gandit sa facem o selectie a celor mai bune aplicatii de design interior disponibile pentru iOS (dar si pe Android) pe care sa le puteti instala cat de curand.

Deschide Galeria

Fie ca renovezi sau iti amenajezi casa, cu siguranta vei gasi utile aplicatiile de mai jos.

ColorSmart (iOS si Android)

Poti sa incarci o fotografie cu o anumita imagine, iar aplicatia iti va crea o paleta de culori recomandata bazata pe acea imagine. Daca nu stii ce culoare sa alegi pentru pereti, fotografiaza camera si apoi aplicatia iti va sugera diverse culori care se potrivesc cu decorul.

Houzz Interior Design (iOS si Android)

Aceasta aplicatie este gratis si contine colectii de fotografii pentru aproape orice fel de camera, locatie sau produs. Vei putea gasi chiar si o lista cu designeri si arhitecti pe care ii poti contacta. Dupa ce salvezi fotografiile, le vei putea accesa chiar si offline, astfel ca le vei putea folosi ca inspiratie oriunde te duci.

Color Capture (iOS si Android)

De asemenea gratis, aceasta aplicatie este de mare ajutor atunci cand ai nevoie de informatii despre culori si despre felul in care le poti combina. Iti pastreaza chiar si notitele sau variantele salvate, putand sa le accesezi cu usurinta.

Mark On Call (iOS)

Este disponibila doar pe iOS contra unei sume de 2.99 dolari si se adreseaza atat designerilor profesionisti cat si consumatorilor care isi doresc o amenajare pe cont propriu. Aplicatia cuprinde aspecte logistice si estetice, putand chiar sa mixati felurite tipuri de mobilier pentru a va putea face o idee de ansamblu inainte de a va cumpara mobila.

Home 3D (iOS)

Aplicatia este asemanatoare cu cea dinainte. Disponibila tot doar pe iOS contra sumei de 3.99 dolari, home 3D este o aplicatie revolutionara care iti va arata o imagine de ansamblu a intregii casei, nu doar a anumitor portiuni. Poti  muta si schimba modele de podele si ferestre si mixa culorile de podele cu cele de la pereti. Cand te-ai hotarat asupra unei variante finale o poti trimite prin email sau o poti salva in Dropbox. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...