Canapeaua “puzzle”

Colectia poarta denumirea de WorkSofa si ce le face pe aceste canapele sa fie speciale este faptul ca sunt modulare, foarte confortabile atat cand vrei sa te concentrezi cat si pentru a sta relaxat, si sunt perfecte pentru intalniriile din spatiile de birouri dar si din spatiile publice.


Deschide Galeria

Din punct de vedere tehnic WorkSofa are in componenta ei un cadru de lemn foarte robust. Picioarele sunt unghiulare si foarte groase. Sunt tapitate cu o stofa de foarte buna calitate disponibile in zece culori. Este o piesa perfecta pentru prezentari, intalniri de grup, intalniri de brainstorming, intalniri publice, precum si pentru a decora un lounge.

Din punct de vedere estetic sunt practic canapelele perfecte, atat paleta de culori cat si forma au un aer indraznet, original si creativ. Mobilitatea acestora joaca de asemenea un rol foarte important. Pot fi mutate oricand si adaptate oricariu tip de camera.

Compania olandeza Prooff este cea care le produce, iar la baza conceptului acestor canapele sta ideea ca mediul din jurul nostru este in permanenta schimbare, iar raspunsurile cu care au venit la aceasta provocare sunt inovatie si flexibilitate.

Citeste si Canapeaua Inclusion – noul loc de joaca pentru copii

Produsele se adreseaza in special birourilor si spatiilor publice, sunt interesante, au un design futuristic iar principalele avantaje ale acestora este faptul ca sunt independente, dar "lucreaza" la fel de bine si cand sunt unite, pot sta le fel de bine in coltul camerei ,in mijloc cat si lipite de peretele din hol. Daca inainte a fost un simplu scaun pus in coltul camerei acum poate fi cu usurinta alipit de altele pentru a forma o canapea. Asta pune la incercare si stimuleaza creativitatea.

Ca o concluzie putem spune sa ideea de modularitate si flexibilitate a devenit accentul principal in crearea acetor canapele. Caracteristicile acestor piese ofera posibilitati noi de aranjate, sunt ca niste bucatele elegante de puzzle.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...