Casute eco-friendly, 10 modele care te fac sa te gandesti la vacanta

Aceste casute eco-friendly sunt dovada cea mai buna ca nu trebuie sa ai la dispozitie mult spatiu pentru a te bucura de o viata confortabila. Casutele pe care le vedeti sunt cat se poate de functionale, iar din punct de vedere estetic sunt adevarate realizari are arhitecturii de exterior.

Deschide Galeria

Iata 10 exemple de locuinte care sigur va vor face sa visati la zilele de vacanta care urmeaza sa vina, mai ales pen cei carora le plac iesirile in aer liber sau chiar traiul in mijlocul naturii:

  1. Casuta pe roti numita The Cider Box este lunga de 22 de metri, lata de 8,5 metri si inalta de 13,5 metri, dispune de o considerabila zona vitrata, are o bucatarie minuscula, o baie adorabila si un pat suspendat foarte confortabil.
  2. Eco Perch este o mini cabana de forma aproximativ ovala, este realizata in totalitate din lemn, este deosebit de luminoasa si putem spune ca este o adevarata bijuterie a categoriei din care face parte.
  3. Rusty's Restored Airstream este o rulota clasica care, la exterior, nu se diferentiaza cu nimic de restul rulotelor, dar in interior beneficiaza de o amenajare plina de culoare si de o optimizare inteligenta a spatiului.
  4. Vina's Tiny House face parte dintr-un proiect al unei persoane care si-a dorit expres o asemenea locuinta in mijlocul naturii. Iata ca visele devin realitate! Aceasta casuta a fost construita pe structura unei rulote si i-a fost atasata o veranda pentru a face mai placute momentele petrecute in aer liber.
  5. Wind River Bungalow apartine unui cuplu din America care s-a hotarat sa construiasca si sa mute in aceasta casuta pentru a nu mai plati rate. Astfel au economist ceva banuti care pot fi folositi in alte scopuri.
  6. Kasl Family Tiny House este o locuinta cat se poate de cocheta care are o abordare – din punct de vedere al modului de constructie – pe verticala. Este din lemn, are o mica veranda la intrare, iar inautru este dotata pentru a fi locuibila chiar de o mica familie.
  7. St. George Island Tiny House este construita in mijlocul naturii si are atasata o prelungire a acoperisului, deasupra unei verande mari. Imaginati-va cum arata o petrecere de familie, intr-o seara de vara, pe aceasta veranda, cu toti rudele in jurul mesei purtand o discutie agreabila. Aceasta amenajare emana un aer pasnic, de camin fericit.
  8. Luxury Tiny House este o casuta cu o abordare mai minimalista cu mici accente de lux. Stilul minimalist se reflecta si in designul interior al acesteia, si poate fi o solutie de locuit viabila.
  9. The Cinder Box se poate inscrie cu usurinta intr-o amenajare cu accente scandinave. Este in totalitate din lemn iar ferestrele largi lasa sa patrunda inauntrul casei multa lumina naturala.
  10. Redwood Tiny House este un fel de reinterpretare a unei rulote clasice, pe care s-au atasat un acoperis care ne aduce aminte de o casa din lemn normala, nu de una care este pe roti.

In viziunea noastra casute eco-frienly sunt acele tipuri de locuinte care consuma foarte putina energie cand vine vorba de intretinere, in cele mai multe cazuri sunt construite din materiale regenerabile si sunt axate pe economie atat a spatiului pe care il ofera cat si din punct de vedere al consumului. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole