Livinguri de vis cu texturi si motive creative

Cu totii ne dorim case frumoase si amenajari din cele mai reusite. Insa pentru a obtine livinguri de vis ne trebuie ceva mai mult decat o simpla vopsea si o canapea draguta. Texturile si motivele creative sunt capabile sa aduca la o noua dimensiune un design.

Deschide Galeria

Dupa ce am rasfoit nitel, am gasit pentru voi cateva idei de apartamente cu livinguri de vis amenajate cu stil si pline de inspiratie.

Texturile si motivele pot fi folosite cu succes pentru orice tip de decor indiferent de rezultatul pe care vi-l doriti la final.

Evident ca fiecare culoare isi are importanta cuvenita. Tiparul integrat in cadrul unor culori puternice, nu fac decat sa se completeze si sa se puna in valoare unul pe cealalt. Motivul geometric apare deseori folosit in designurile moderne pentru livinguri de vis. Este o metoda simpla de a obtine originalitate si un decor de impact. Un astfel de tipar ne transpune catre o stare diferita. Desi cu riscul de a fi putin naucitor, cu siguranta va atrage priviri si va contribui la dinamica amenajarii.

Insa, si culorile neutre permit integrarea unor motive puternice. Covorul cu forme geometrice se va integra perfect cu un design aparte de perete care sa ofere textura amenajarii si o nota interesanta.

Nu uitati de caramida pentru o obtine livinguri de vis la care cu totii aspiram cand ne apucam de decorat. Fie pastrata in forma naturala sau vopsita cu alb, peretele cu textura de caramida este o tendinta contemporana cu valente atat moderne cat si rustice sau retro. Important este tipul de amenajare in care este integrata. O canapea din piele ofera o tenta eleganta si distinsa pentru decoruri de livinguri de vis. Desi ati putea-o considera demodata, textura pielii surprinde prin caracter si confort. La fel si catifeaua.

Motivul culorilor puternice tranforma un living din banal in senzational. Magenta este o nuanta cu caracter, la fel ca si verdele-lime. In decor pot fi folosite cu accente care sa completeze celelalte elemente. Si corpurile de iluminat pot crea efecte senzoriale gratie unei texturi de hartie creponata, textilata sau fibroasa. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole