Made in Ro, editia a 5a – Targ de design romanesc

Made in RO – Targ de design romanesc, editia a 5-a, te asteapta pe 20 si 21 decembrie cu cele mai creative cadouri semnate de designerii romani. Editia de Craciun, denumita Christmas Design Magic, asteapta peste 50 de studiouri de design din toata tara – Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, chiar si din Chisinau, te vor convinge, prin colectiile lor nou-noute, special pregatite pentru acest eveniment, sa oferi si sa pretuiesti cadourile de design Made in RO.

Deschide Galeria

Sugestii pentru lista de shopping: braduti neconventionali si podoabe pentru bradul de Craciun, design textil, piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceramica, ilustratie, accesorii pentru casa, jucarii si accente fashion. Pastram si cateva surprize faine pentru cei care ne vor vizita pe 20 si 21 decembrie la Impact Hub.

Te asteptam sa faci cunostinta cu cele mai noi branduri de design romanesc ce vor fi lansate la Made in RO, sa descoperi cele mai creative cadouri de design, sa gusti delicatese fine în cafeneaua pop-up si sa intri într-o atmosfera Designist: însufletita de cadouri si oameni care te vor face fericit sa poti oferi o parte din creativitatea lor.

Cand: 20-21 decembrie
Unde: Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piata Unirii, pe Splai, la doi pasi de Hanul lui Manuc.
Intrare: 10 lei

Vor expune: thecraft LAB by Irina Neacsu, .care?Cutare, Deco-Box, Allistration, Iutta, Marie Nouvelle, Doriana Draghici, Bogdan Deliu Design, Zamburi, Concept Jupiter, Atelier Lemnia, Cai verzi pe pereti, Marele Deget Mare, Alina Constantin Ceramics, Atelier Simplus, Pravalia cu Papusi, Lana si Beton, Threads & Throws, Loved Things Studio, Alexandra Mazgareanu, Colorhood, Oana Stoica Ceramics, Ceramic Sparrow, Eyecandy Monsters, Madalina Teler (De Ceramica), Simplexio, Mihai Stamati, YaU, Vegmade, Bianca Georgescu, The Little Things, Wools & Wolf, Christine on the Clouds, 441 Design Studio, Fab Lab, Irina Florea, Ciprian Manda, Kihi-Kiha, Adrian Balcau, Szasz Zsuzsa, Arcasha, Alina Turdean, Anca Trestian, ACBC, Bowtique, Kaptura de aer, Aerium, Upside Down, Noha Nicolescu, Anca Pandrea, Contemporia, A 47-a, Bianca Grin, Life in Mono, Brielle Bijoux, The Herbalist.

Made in RO este un eveniment marca DESIGNIST si cel mai mare targ de design din Romania ce promoveaza designerii romani, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul functioneaza ca o platforma de interactiune între designerii de produs, producatorii din zona home and deco si public. Face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicata designului si industriilor creative romanesti, si este activat bianual.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole