Masuta suport – mobilier multifunctional pentru spatiile mici

Locuiti intr-un spatiu mic? V-ati dori o masuta de cafea, dar sunteti nevoit sa renuntati la ea pentru ca ocupa spatiu util? E timpul sa trecem la o abordare mai practica. Va prezentam masuta suport, atasata canapelei cu mini spatiu de depozitare.


Deschide Galeria

Acest obiect este o solutie foarte eficienta pentru spatiile mici, in care depozitarea nu este niciodata suficienta. Masuta este atasabila fie la canapea sau la fotoliul in functie de locul preferat. Ea poate sustine telefonul, telecomanda, un pahar, o carte, ceasca de cafea iar in partea laterala veti putea stoca revistele sau ziarele pe care doriti sa le cititi.

Masuta suport poate fi realizata din orice tip de lemn, chiar si din cel reciclabil, in acest caz fiind nevoie de cateva operatiuni de reconditionare. Realizarea nu este dificila, ci presupune atentie la finisaje. Varianta din lemn de nuc aduce un plus de eleganta livingului, astfel ca este o buna varianta de explorat, putand completa eventual, o podea din lemn masiv sau alte piese de mobilier asemenatoare.

Ceea ce este si mai interesant la acest model de masuta este ca poate fi detasabila si folosita de sine statatoare sau mutata oriunde in casa. Poate fi o noptiera practica pentru dormitor sau ca parte a mobilierului din hol, evident in functie de structura acestuia. O solutie de mobilier care poate fi customizata in functie de nevoi si spatiu, masuta suport face parte din categoria ideilor multifunctionale utile in orice casa. 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...