Masuta suport – mobilier multifunctional pentru spatiile mici

Locuiti intr-un spatiu mic? V-ati dori o masuta de cafea, dar sunteti nevoit sa renuntati la ea pentru ca ocupa spatiu util? E timpul sa trecem la o abordare mai practica. Va prezentam masuta suport, atasata canapelei cu mini spatiu de depozitare.

Deschide Galeria

Acest obiect este o solutie foarte eficienta pentru spatiile mici, in care depozitarea nu este niciodata suficienta. Masuta este atasabila fie la canapea sau la fotoliul in functie de locul preferat. Ea poate sustine telefonul, telecomanda, un pahar, o carte, ceasca de cafea iar in partea laterala veti putea stoca revistele sau ziarele pe care doriti sa le cititi.

Masuta suport poate fi realizata din orice tip de lemn, chiar si din cel reciclabil, in acest caz fiind nevoie de cateva operatiuni de reconditionare. Realizarea nu este dificila, ci presupune atentie la finisaje. Varianta din lemn de nuc aduce un plus de eleganta livingului, astfel ca este o buna varianta de explorat, putand completa eventual, o podea din lemn masiv sau alte piese de mobilier asemenatoare.

Ceea ce este si mai interesant la acest model de masuta este ca poate fi detasabila si folosita de sine statatoare sau mutata oriunde in casa. Poate fi o noptiera practica pentru dormitor sau ca parte a mobilierului din hol, evident in functie de structura acestuia. O solutie de mobilier care poate fi customizata in functie de nevoi si spatiu, masuta suport face parte din categoria ideilor multifunctionale utile in orice casa. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole