Modele de canapele pentru un decor original

Sunteti in cautarea unei canapele? Va doriti ceva deosebit care sa se potriveasca cu stilul decorului din camera? Iata cateva idei pentru a va sprijini in luarea unei decizii potrivite.

Deschide Galeria

Perioada in care se cumparau canapelele pentru o viata intreaga a trecut, din fericire. Putem explora acum noi modele, culori si texturi mult mai des decat ne-am imaginat. Variantele sunt numeroase: canapele din piele, din material textil, extensibile pentru a se transforma in pat, canapele special create pentru spatiile mici si inguste. Trebuie doar sa indrazniti si sa alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine cu stilul dumneavoastra.

Designul si confortul ar trebui sa fie principalele criterii atunci cand veti merge sa alegeti o canapea pentru casa sau apartamentul dumneavoastra. Apoi culoarea si materialul. Si apoi decorul casei in care urmeaza sa fie integrata.

Culorile puternice va caracterizeaza? Incercati atunci rosul, galben sau diverse nuante de albastru. Alegeti un model practic si compact care sa serveasca scopului pentru care este achizionata. Mizati pe nuante neutre daca in centrul atentiei nu va fi canapeaua.

Un material curajos este plusul, intr-o nuanta de gri si cateva perne decorative se vor imbina armonios cu un decor vintage. In acelasi spirit va merge si o sofa din piele. Va oferi o nota distinsa incaperii.

Va oferim in galerie mai multe modele pe care le puteti explora.

Lasati imaginatia libera si iesiti din tiparele clasice pentru un decor de invidiat!

Sursa foto: houseandgarden.co.uk

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole