Targul Imobiliar National, tIMOn, isi deschide portile pe 16 aprilie in Piata Constitutiei

De maine, 16 aprilie, incepe tIMOn, Targul Imobiliar National, care se va desfasura pe o perioada de 4 zile in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Bucuresti.

Deschide Galeria

Aceasta editie aduce in exclusivitate lansarea in premiera pentru piata imobiliara a 10 noi proiecte rezidentiale, cuprinzand apartamente si vile din zone centrale si semicentrale din Bucuresti. Acest targ este o ocazie buna pentru a-ti gasi locuinta ideala pe care o poti decora apoi cu accesorii originale pe care le gasesti aici, in shopul povesteacasei.ro

Vizitatorii tIMOn vor putea analiza ofertele a peste 100 de companii imobiliare si peste 250 de proiecte rezidentiale. De asemenea, vor fi prezente si patru institutii bancare care vor veni in sprijinul celor care doresc sa consulte si ofertele de creditare ale acestora.

Targul Imobiliar National va fi deschis pana duminica, 19 aprilie si poate fi vizitat intre orele 10:00 – 20:00 si duminica pana la ora 17:00. 

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul oficial timon.ro.

Daca te afli in postura de a vinde o proprietate, iti recomandam sa citesti si despre cum sa-ti pregatesti casa pentru vanzare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole