fbpx

Televizor in dormitor – idei de amenajare

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Parerile sunt impartite atunci cand ne referim la instalarea unui televizor in dormitor. In ciuda argumentelor pro si contra, exista persoane care isi vor dori idei pentru o astfel de amenajare. Lor ne adresam astazi oferindu-le cateva sugestii ca surse de inspiratie.

Deschide Galeria

Daca in camera de zi alegem sa integram televizorul in spatiul corpului de biblioteca, suspendat sau asezat pe mobila, in dormitor optiunile ne sunt limitate in primul rand de spatiul pe care il avem la dispozitie si apoi de mobilierul ales pentru aceasta camera.

Solutii exista si pot fi din cele mai creative. De exemplu, daca inca nu am ales mobilierul, ne putem orienta spre un model care sa ne permita sa incastram televizorul in corpul dulapului, un gol cu functie de a adaposti televizorul, acest lucru presupunand o executie pe comanda. In aceeasi masura, televizorul poate fi montat pe una din usile dulapului tip dressing, celalalte ramanand mobile pentru a se deschide si inchide in spatele celei fixe care sustine televizorul.

In cazul in care dulapul tau de haine se afla pe hol, televizorul se poate monta intr-o nisa special creata pentru acest scop; poti ascunde astfel cablurile inestetice.

Comoda din dormitor poate fi cea mai simpla metoda, televizorul fiind asezat pur si simplu pe ea. Daca nu iti doresti acest lucru, mergi pe varianta de a suspenda televizorul, mai exact de a-l monta pe perete, asemenea unui tablou.

O alta idee potrivita pentru o astfel de amenajare ar fi conturarea unui dulap in care sa fie asezat televizorul si atunci cand nu este folosit, dulapul sa fie inchis (preferabil cu usi batante). Este recomandat ca dulapul sa pastreze stilul amenajarii. Inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca spatiul permite integrarea unui astfel de corp si ca nu va incarca excesiv camera.

Alege un model potrivit pentru dormitor. Un televizor cu o diagonala mare intr-un dormitor cu o suprafata mica iti poate dauna ochilor si crea disconfort intr-un loc unde vii sa te odihnesti, nu sa obosesti. In acelasi context, evita sa aduci si laptopul sau calculatorul in dormitor, daca aici exista deja un televizor.

In dorinta de a-ti veni in ajutor, am pregatit in galeria foto de mai sus idei si modele de amenajari cu televizor in dormitor. Indiferent de optiunea ta, noi iti recomandam consumul moderat de televizor!

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...