Versatilitate si echilibru sunt cuvintele care pot caracteriza cel mai bine aceasta amenajare. Avem in prim-plan un apartamnet spatios de 100 metri patrati, pe care il vom detalia in intregime.

Beneficiarii locuintei au apelat la serviciile unui designer si impreuna au conturat un spatiu modern, elegant, potrivit nevoilor lor. 

Baza cromatica se axeaza pe tonuri neutre, cu alb si crem, dar si puternice accente de negru. Texturile care imita lemnul contribuie la atmosfera exclusivista a amenajarii. 

Materialele luxoase asa cum sunt marmura si textilele fine contribuie la conturarea tematicii. Spatiul este aerisit, mobilierul in stil modern nu ocupa o mare parte din suprafata apartamentului, insa este elementul central al amenajarii. 

Holul integreaza o zona extinsa de depozitare pentru haine si obiecte mai voluminoase. Bucataria si zona pentru servit masa se completeaza atat din punct de vedere cromatic si stilistic, cat si din punct de vedere functional si impart cu succes acelasi spatiu. 

Piesa centrala a livingului este canapeaua masiva din piele deasupra careia se afla un corp de iluminat arhitectural care intareste aspectul modern al intregii amenajari. 

Dormitorul matrimonial este scos din cromatica predominanta prin folosirea textilelor albastru-turquoise. Regasim astfel o apropiere de culorile naturii si o abordare mai ludica, in contrast cu aspectul sobru al livingului si al bucatariei. 

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!