Abordare pragmatica intr-un apartament de 3 camere

Pentru amenajarea acestui apartament de 3 camere, arhitectii de la Denew Interior Studio au apelat la solutii creative pentru a raspunde nevoilor beneficiarilor. Configuratia insasi a facilitat o parte din punerea in practica a acestor idei.

Deschide Galeria

Cu o suprafata de 62 metri patrati si 2 dormitoare, spatiul a fost optimizat si amenajat astfel incat fiecare incapere in parte sa aiba maximum de functionalitate. Piesele de mobilier au fost atent alese pentru a nu incarca spatiile, iar nuantele de crem, bej, gri se imbina armonios pentru a spori luminozitatea camerelor. O atentie sporita a fost acordata si corpurilor de iluminat, diferite scenarii fiind create astfel pentru fiecare functiune in parte.

Pentru living arhitectii au mizat pe un decor minimalist, tinand cont de faptul ca toate camerele nu au suprafete tocmai generoase. Jocul geometriilor si al luminilor reuseste sa transforme camera intr-un primitoare, calda, eleganta si moderna in acelasi timp. Peretele placat din spatele televizorului reda un efect dramatic asupra decorului, iar restul mobilierului alb echilibreaza spatiul. Depozitarea este compacta, concentrata pe un singur perete. Accentele de verde ale canapelei si covorului se integreaza minunat in contextul neutru al decorului.

Holul de la intrare ofera spatii de depozitare atat pentru hainele voluminoase (vezi dulapul cu oglinzi), cat si pentru incaltaminte. Bancuta amenajatea aduce un plus de stil spatiului.

Ajungem si in bucatarie, unde regasim un minunat loc gandit pentru luat masa si socializat deopotriva. Pe langa zona de gatit, amenajarea unei bancute intre 2 corpuri de mobilier este un prilej de a petrece mai mult timp in bucatarie. Spatiul este excelent optimizat, cu diferite corpuri care incastreaza o parte din electrocasnice, dar ofera si o depozitare suplimentara atat de binevenita intr-o bucatarie. Peretele-accent cu placi dispuse in zig-zag confera un plus de dinamica decorului.

Dormitorul principal surprinde printr-un design usor neobisnuit pentru o astfel de incapere. Peretele-accent conturat in jurul patului atrage prin nuantele inchise si textura de lemn nefinisat. Corpurile de iluminat sunt adevarate obiecte de decor ce emana o lumina placuta, confortabila. Dulapul de haine cu usi acoperite de oglinzi reflecta lumina naturala a ferestrelor si creeaza o impresie de adancire a spatiului.

Cel de-al doilea dormitor este destinat musafirilor, dar si unei zone de lucru (vezi biroul amenajat la fereastra), precum si unui spatiu destinat jocurilor. Este o camera multifunctionala, bine gandita pentru nevoile cuplului. Dulapurile de jur imprejurul canapelei extensibile ofera un plus de spatiu pentru depozitare.

Ne-au atras atentia si baile, una din ele fiind o toaleta de serviciu. Cu siguranta vei gasi idei numai bune de pus in aplicare: in baia principala, au fost amenajate spatii pentru a stoca diverse lucruri chiar si sub cada, sub forma unor usi mici culisante. Ne place si corpul care include masina de spalat si locul pentru prosoape. Nuantele neutre care decoreaza baia transforma atmosfera intr-un calda, placuta.

Bun-gust si eleganta ne inspira intreaga amenajare! Un apartament de 3 camere pe care trebuie sa-l vezi in fiecare detaliu al sau!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole