fbpx

Amenajare de apartament inspirata de principii Feng Shui

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Armonia intr-o amenajare porneste de la o atenta cautare a pieselor si finisajelor. Aduse impreuna, toate acestea reusesc sa contureze povestea caminului tau.

Deschide Galeria

Iti propunem astazi sa urmaresti o amenajare din Spania realizata de Erika Suberviola, designer de interior si consultant in arta Feng Shui. Beneficiarii au fost deschisi solutiilor propuse, iar rezultatul a fost pe placul lor.

Astfel, accentul a fost pus pe finisajele potrivite, in culori blande care sa aduca un plus de caldura interiorului. Apoi, a fost acordata atentia cuvenita si iluminatului, Erika integrand tipul de lumina potrivit fiecarei zone in parte.

Spatiul apartamentului nu este unul tocmai generos. De aceea, Erika s-a concentrat pe a obtine zone functionale cu elementele strict necesare. De exemplu, in living, mobilarea este redusa la canapea si corpurile modulare dispuse de-a lungul unui singur perete. Optand pentru alb, crem si griuri discrete, interiorul se pastreaza luminos si aerisit, iar decoratiunile atent alese contribuie la crearea unui ambient confortabil si placut.

Pe aceeasi linie a fost construita si amenajarea bucatariei open space. Cu o suprafata de pana in 6 metri patrati, designerul a reusit sa integreze armonios cele necesare pentru o utilizare cat mai functionala. A pastrat linia minimalista, urmarind sa asigure spatii de depozitare si zone eficiente de lucru. Spatiul este folosit pe verticala, cu dulapuri inalte pana in tavan, iar electrocasnicele incorporate pentru a pastra o nota ordonata. Un blat tip bar asigura un plus de spatiu, fiind un loc excelent pentru luat masa.

In dormitor, patul reprezinta piesa cea mai importanta pe care Erika a ales sa o puna in evidenta printr-o zona-accent conturata cu un tapet in dungi. Culorile sunt placute si inspira o stare de bine potrivita odihnei. Atat pentru tablia patului cat si pentru dulapurile de haine s-a folosit acelasi tip de finisaj pentru a sustine coerenta decorului. Noptierele sunt discrete prin designul lor, iar fundalul alb al amenajarii face ca incaperea sa para mai mare si mai luminoasa.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...