Amenajare de apartament inspirata de principii Feng Shui

Armonia intr-o amenajare porneste de la o atenta cautare a pieselor si finisajelor. Aduse impreuna, toate acestea reusesc sa contureze povestea caminului tau.

Deschide Galeria

Iti propunem astazi sa urmaresti o amenajare din Spania realizata de Erika Suberviola, designer de interior si consultant in arta Feng Shui. Beneficiarii au fost deschisi solutiilor propuse, iar rezultatul a fost pe placul lor.

Astfel, accentul a fost pus pe finisajele potrivite, in culori blande care sa aduca un plus de caldura interiorului. Apoi, a fost acordata atentia cuvenita si iluminatului, Erika integrand tipul de lumina potrivit fiecarei zone in parte.

Spatiul apartamentului nu este unul tocmai generos. De aceea, Erika s-a concentrat pe a obtine zone functionale cu elementele strict necesare. De exemplu, in living, mobilarea este redusa la canapea si corpurile modulare dispuse de-a lungul unui singur perete. Optand pentru alb, crem si griuri discrete, interiorul se pastreaza luminos si aerisit, iar decoratiunile atent alese contribuie la crearea unui ambient confortabil si placut.

Pe aceeasi linie a fost construita si amenajarea bucatariei open space. Cu o suprafata de pana in 6 metri patrati, designerul a reusit sa integreze armonios cele necesare pentru o utilizare cat mai functionala. A pastrat linia minimalista, urmarind sa asigure spatii de depozitare si zone eficiente de lucru. Spatiul este folosit pe verticala, cu dulapuri inalte pana in tavan, iar electrocasnicele incorporate pentru a pastra o nota ordonata. Un blat tip bar asigura un plus de spatiu, fiind un loc excelent pentru luat masa.

In dormitor, patul reprezinta piesa cea mai importanta pe care Erika a ales sa o puna in evidenta printr-o zona-accent conturata cu un tapet in dungi. Culorile sunt placute si inspira o stare de bine potrivita odihnei. Atat pentru tablia patului cat si pentru dulapurile de haine s-a folosit acelasi tip de finisaj pentru a sustine coerenta decorului. Noptierele sunt discrete prin designul lor, iar fundalul alb al amenajarii face ca incaperea sa para mai mare si mai luminoasa.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole