Amenajare moderna cu mult alb intr-un apartament de 42 mp din Bucuresti

Asa cum am mai spus si in alte articole, albul poate fi o solutie salvatoare atunci cand pornim o amenajare, mai ales in spatiile mici sau in cele care nu se bucura de prea multa lumina naturala.

Deschide Galeria

Apartamentul despre care o sa vorbim astazi, a fost amenajat si renovat de Alice Ghita – designer de interior si fratele ei Laurentiu care este electrician, instalator si mecanic. Acesta are 42 mp, este situat in cartierul Titan din Bucuresti si a fost achizitionat special pentru investitie.

Alice ne povesteste ca intregul proces a durat aproximativ 15 luni si ca „in apartament au fost inlocuite tevile, peretii au fost curatati pana la placa, sanitarele inlocuite si instalatia electrica refacuta. Fiind toate executate de Laurentiu, costul de manopera a intregii lucrari a fost 0”.

„Am incercat sa marim pe cat se poate spatiul vizual, fiind un apartament extrem de mic, motiv pentru care albul domina in amenajare, dar si iluminarea led cu banda, care lungeste tavanul.”

Fiind un spatiu mic au incercat sa creeze piese de mobilier compacte care sa nu incarce vizual spatiul. Mobilierul a fost realizat in intregime de Laurentiu iar costurile au fost minime.

Desi au mai cumparat si renovat apartamente in trecut, cei doi ne marturisesc ca acesta fost o adevarata provocare intrucat starea apartamentului in momentul achizitionarii era „deplorabila”.

Iluminat: Doraly – aproximativ 1000 de euro;

Canapea, masa, scaune, pat, masute de cafea: Monalisa, TheHome, Mobilier1 – aproximativ 3000 de euro;

Decoratiuni pereti: ArtHub, TheHome – 500 de euro;

Design si renovare: Alice Ghita, Laurentiu

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole