Amenajarea practica a diningului cu banci

Cea mai noua si practica tendinta dedicata zonei dining-ului ne propune sa inlocuim scaunele cu banci spatioase, o optiune perfecta pentru familiile numeroase sau pentru mesele organizate alaturi de prieteni. Astfel, bancile ne ajuta sa optimizam spatiul destinat servirii mesei, indiferent de dimensiunile acestuia.

Deschide Galeria

Pe langa avantajul de a fi practice, bancile pentru dining pot fi gasite in diferite materiale si stiluri. Daca vom alege sa le decoram cu diferite perne colorate, preferabil in tonurile de culoare care predomina in amenajarea dining-ului, ne vom putea bucura instant de un dining foarte functional si stilat.

Bancile sunt ideale in locuintele in care se doreste castigarea unei zone mai spatioase pentru luarea mesei. Pentru a contribui la optimizarea acesteia, poti adauga o banca care sa fie completata ulterior de cateva scaune si o masa.

In timp ce o banca poate fi ocupata de aproximativ patru persoane, in acelasi spatiu pot incapea scaune pentru doua sau trei. Astfel, bancile au devenit solutia salvatoare in cazul unei vizite neasteptate.

Inainte de a achizitiona o banca pentru dining-ul tau, evalueaza nevoile spatiului si ale familiei tale. Bancile sunt realizate in diferite modele, unele pot fi fixe, altele mobile sau montate pe perete. O banca mobila se va incadra perfect intr-un spatiu restrans, pentru ca poate fi depozitata ulterior sub masa, fara sa obstructioneze circulatia in apropierea mobilierului.

Daca spatiul destinat dining-ului iti permite sa amesteci diferite tipuri de piese de mobilier, poti opta pentru o banca caracterizata prin linii simple si moderne alaturi de care sa adaugi cateva scaune in stil vintage. O alta idee pe care ti-o recomandam este sa vopsesti bancile si scaunele in culori care sa se completeze sau sa le uniformizezi culorile si sa le decorezi cu textile si perne in tonuri contrastante.

Preferatele noastre raman, totusi, bancile din lemn, material care „indulceste” amenajarea si contribuie la atmosfera contemporana construita in zona de dining.

Sursa foto: pinterest

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole