Un spatiu in care locuiesc si copii mici are nevoie de adaptare la nevoile acestora. In aceasta casa locuieste o familie ai carei copii vor merge la scoala in curand. Din acest motiv, planul apartamentului a fost gandit astfel incat sa rezolve nevoile domestice si cele legate de pregatirea pentru scoala in egala masura.

Apartamentul spatios si eliberat de abundenta mobilierului le permite copiilor sa aiba suficient spatiu pentru joaca, dar sa isi si depoziteze jucariile in sertare montate ingenios in pereti care ajung sa se confunde cu acestia.

Cromatica utilizata graviteaza in jurul tonurilor de lemn nature, alb si negru, creand astfel un stil coerent. Masa masiva din dining realizata din stejar a primit mutltiple functionalitati. Poate fi utilizata de copii pentru realizarea temelor sau poate functiona ca un spatiu pentru luat masa in care se aduna familia si prietenii acesteia.

Blaturile mobilierului de bucatarie sunt completate de insula impunatoare de culoare alba, dulapurile montate pe perete si peretii acoperiti cu platforme din lemn. Obiectele pentru iluminat in stil industrial focalizeaza lumina asupra zonelor din apartament care au nevoie de iluminare suplimentara asa cum sunt insula din bucatarie sau masa de dining. 

In living-ul acestui apartament s-a dorit crearea unei zone dedicate exclusiv relaxarii, mobilata cu un coltar impunator pe care sa incapa toata familia. 

Dormitorul dispune de cele mai multe spatii de depozitare din locuinta. Biblioteca are rolul de a pastra intimitatea in dormitor si reprezinta un mod inedit de a tine cartile aproape de zona patului, transformat astfel intr-un spatiu dedicat lecturii. 

Sursa foto: design-milk.com

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!