Amenajarea unui apartament de 2 camere confortabil si modern

In acest apartament de 55 metri patrati, fiecare detaliu a fost indelung gandit pentru a contura o locuinta confortabila si moderna, dotata cu toate cele necesare. 

Deschide Galeria

Cuplul de tineri care beneficiaza de aceasta amenajare a avut incredere totala in cunostintele si talentul designerilor si au avut parte de o transformare spectaculoasa a locuintei. 

Designerii s-au concentrat pe combinarea materialelor naturale cu tonuri calde de lemn sau textile in nuante neutre. Intreaga amenajare este conturata cu ajutorul nuantelor inspirate din natura, insa baia a fost scoasa in evidenta prin utilizarea unei imitatii foarte calitative a pietrei naturale in forma unor placi supradimensionate. Regasim acest detaliu decorativ si in living.

Diversitatea cromatica include si nuante de mustar sau miere pentru a se concentra si mai mult pe confortul vizual. Livingul este un spatiu relaxat, cu canapea si perne decorative, o masuta de cafea si placi care imita piatra naturala, in stilul celor prezente in baie. 

In holul de la intrare a fost amenajat un important centru de interes. Coltarul galben-mustar tapitat asigura veselia in aceasta amenajare, scotand din monotonie fundalul alb. 

Spatiul bucatariei se contureaza ca unul tipic nordic, cu un design simplu, axat pe functionalitate. Contrastul dintre mobilierul din lemn si cel cu fronturi lucioase imprima in acelasi timp spatialitate si caldura interiorului. 

Dormitorul, in schimb este caracterizat mai degraba de elemente feminine, asadar au fost introduse obiecte de decor si textile in nuante de purpuriu si o mocheta pufoasa. Jumatatea unuia dintre pereti este accentuata printr-un tapet care imita lemnul intr-o nuanta de gri. Pe cealalta jumatate cei doi tineri au ales sa aplice o amintire draga.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole