fbpx

Apartament decorat in stil rustic cu accente industriale

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Unele stiluri sunt mai usor de combinat decat altele, elementele comune fiind punctele de legatura care sprijina amenajarea in rezultatul ei final. Stilul nordic cu utilizarea intensa a albului permite integrarea in design a mai multor accente cum ar fi cele rustice si cele industriale.

Deschide Galeria

Acest apartament decorat in stil rustic cu accente industriale ne arata o armonie intre cele trei stiluri, elementele lor putand fi gasite in amenajarea bucatariei, diningului si livingului. Fiind integrate intr-un open space, intreaga amenajare pare aerisita si luminoasa gratie ferestrelor dese, pozitionate pe peretii din living si pana in bucatarie. Este un spatiu deschis care lasa libertate de miscare si o buna delimitare a zonelor de dining si living.

Lemnul este predominant. Podeaua are un aspect aparte, imperfectiunile lemnului reliefand frumusetea lui naturala. Masa din dining, blatul de lucru precum si dulapurile si etajerele din bucatarie confera spatiului aspectul rustic despre care mentionam mai devreme. Avand culori si texturi asemenatoare, acestea creeaza coeziune spatiului. Accentele industriale le vom regasi completand elementele anterioare. Corpurile de iluminat sunt piese care se combina cu lemnul mesei si albul scaunelor.

Canapeaua din living este o pata de culoare care scoate spatiul din anonimat si din banalul neutru. Rosul invioreaza camera, atragand atentia in acelasi timp si schimband intreaga atmosfera. Fiind un decor preponderent nordic, semineul nu putea lipsi.

Peretii din dormitor albi aduc in prim plan un tapet discret dar foarte placut, un verde menta pal cu romburi albe care relaxeaza spatiul, integrandu-se in amenajarea generala. Un spatiu pentru birou situat la demisol este decorat cu un tapet puternic colorat, scotandu-l din ambientul linistit care predomina la etaj. 

Sursa foto: jansson.se 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...