Apartament decorat in stil rustic cu accente industriale

Unele stiluri sunt mai usor de combinat decat altele, elementele comune fiind punctele de legatura care sprijina amenajarea in rezultatul ei final. Stilul nordic cu utilizarea intensa a albului permite integrarea in design a mai multor accente cum ar fi cele rustice si cele industriale.


Deschide Galeria

Acest apartament decorat in stil rustic cu accente industriale ne arata o armonie intre cele trei stiluri, elementele lor putand fi gasite in amenajarea bucatariei, diningului si livingului. Fiind integrate intr-un open space, intreaga amenajare pare aerisita si luminoasa gratie ferestrelor dese, pozitionate pe peretii din living si pana in bucatarie. Este un spatiu deschis care lasa libertate de miscare si o buna delimitare a zonelor de dining si living.

Lemnul este predominant. Podeaua are un aspect aparte, imperfectiunile lemnului reliefand frumusetea lui naturala. Masa din dining, blatul de lucru precum si dulapurile si etajerele din bucatarie confera spatiului aspectul rustic despre care mentionam mai devreme. Avand culori si texturi asemenatoare, acestea creeaza coeziune spatiului. Accentele industriale le vom regasi completand elementele anterioare. Corpurile de iluminat sunt piese care se combina cu lemnul mesei si albul scaunelor.

Canapeaua din living este o pata de culoare care scoate spatiul din anonimat si din banalul neutru. Rosul invioreaza camera, atragand atentia in acelasi timp si schimband intreaga atmosfera. Fiind un decor preponderent nordic, semineul nu putea lipsi.

Peretii din dormitor albi aduc in prim plan un tapet discret dar foarte placut, un verde menta pal cu romburi albe care relaxeaza spatiul, integrandu-se in amenajarea generala. Un spatiu pentru birou situat la demisol este decorat cu un tapet puternic colorat, scotandu-l din ambientul linistit care predomina la etaj. 

Sursa foto: jansson.se 

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...