Apartament decorat in stil rustic cu accente industriale

Unele stiluri sunt mai usor de combinat decat altele, elementele comune fiind punctele de legatura care sprijina amenajarea in rezultatul ei final. Stilul nordic cu utilizarea intensa a albului permite integrarea in design a mai multor accente cum ar fi cele rustice si cele industriale.


Deschide Galeria

Acest apartament decorat in stil rustic cu accente industriale ne arata o armonie intre cele trei stiluri, elementele lor putand fi gasite in amenajarea bucatariei, diningului si livingului. Fiind integrate intr-un open space, intreaga amenajare pare aerisita si luminoasa gratie ferestrelor dese, pozitionate pe peretii din living si pana in bucatarie. Este un spatiu deschis care lasa libertate de miscare si o buna delimitare a zonelor de dining si living.

Lemnul este predominant. Podeaua are un aspect aparte, imperfectiunile lemnului reliefand frumusetea lui naturala. Masa din dining, blatul de lucru precum si dulapurile si etajerele din bucatarie confera spatiului aspectul rustic despre care mentionam mai devreme. Avand culori si texturi asemenatoare, acestea creeaza coeziune spatiului. Accentele industriale le vom regasi completand elementele anterioare. Corpurile de iluminat sunt piese care se combina cu lemnul mesei si albul scaunelor.

Canapeaua din living este o pata de culoare care scoate spatiul din anonimat si din banalul neutru. Rosul invioreaza camera, atragand atentia in acelasi timp si schimband intreaga atmosfera. Fiind un decor preponderent nordic, semineul nu putea lipsi.

Peretii din dormitor albi aduc in prim plan un tapet discret dar foarte placut, un verde menta pal cu romburi albe care relaxeaza spatiul, integrandu-se in amenajarea generala. Un spatiu pentru birou situat la demisol este decorat cu un tapet puternic colorat, scotandu-l din ambientul linistit care predomina la etaj. 

Sursa foto: jansson.se 

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...