Va prezentam astazi un apartament din Bucuresti, localizat intr-un complex rezidential (Rasarit de Soare), reamenajat de designerul de interior Alexandra Stancu pentru un cuplu tanar. Obiectivul acestei amenajari a fost crearea unui spatiu minimalist cu accente clasice si compartimentarea unor spatii de depozitare eficiente care sa aeriseasca cei 65 de metri patrati ai locuintei. Apartamentul este format din doua dormitoare, living cu bucatarie open space, o baie matrimoniala si o baie de serviciu.

Despre cele mai complexe modificari aduse in cadrul lucrarii, designerul ne spune ca " am decis sa prelungesc peretele care sustine TV-ul din living cu 120 de centimetre preferand astfel sa ascund o parte din bucatarie sis a pozitionez televizorul altfel decat era prevazut initial de constructorul complexului rezidential. De asemenea, casa sufera de lipsa spatiilor de depozitare asa ca am optat pentru dispunerea pe verticala pentru a economisi spatiul de locuit.”

Mobilierul ales este din pal cu oglinzi fumurii, in bucatarie s-a optat pentru MDF lucios, in baie MDF vopsit, iar culorile dominante sunt calde si puse in evidenta cu ajutorul catorva accente de culoare tonica. Linia generala este una minimalista, completata de o zona clasica: diningul apartamentului.

Bugetul acestei lucrari de renovare si reamenajare a fost de 15000 de euro si a insemnat manopera plus toate materialele necesare: parchet nou, gresie si faianta pentru grupurile sanitare, tapet, vopsea, mobilier, corpuri de iluminat, electrocasnice si accesorii si decoratiuni, iar lucrarile au durat aproximativ doua luni.  

 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!