Amenajarea unui spatiu de 45 metri patrati iti poate pune probleme. Pastrand o abordare cat mai simpla si practica vei reusi insa sa te descurci chiar si cu un buget mic. Sa luam exemplul acestui apartament.

Configuratia este a cea a unui apartament cu o camera, unde livingul si dormitorul se afla in aceeasi incapere. In cazul nostru zona de zi este delimitata de cea de noapte printr-o nisa ce asigura spatii de depozitare foarte utile, oferind in acelasi timp si intimitatea necesara. Daca si tu ai de amenajat un apartament asemanator, aceasta solutie s-ar putea dovedi utila. Important e sa-ti ramana spatiu suficient in camera astfel incat sa nu simti ca te sufoci din cauza partitiei sau a mobilierului. Aici, camera principala are o suprafata de 23 metri patrati.

Acest apartament iti propune o amenajare simpla, dar cocheta. Pe un fundal neutru, au fost adaugate accente de oranj care anima spatiul. Decorul e minimal, mizand doar pe piesele strict necesare pentru a compune amenajarea. Cu siguranta, acesta este un model de un poti pleca catre ceva mai amplu, conform cu nevoile tale. Te invit insa sa remarci cum toate aceste elemente aduse laolalta conduc spre un interior armonios, placut privirii.

De partea cealalta a camerei, spre zona de dormit, avem un spatiu de depozitare ingenios gandit profitand astfel de configuratia existenta. In interiorul nisei pe care o mentionam mai devreme, a fost incastrat un dulap pentru haine, iar in partea inferioara a partitiei – o comoda cu sertare. Patul este fixat la perete, iar in continuarea lui, pe peretele lateral, amenajat un mic spatiu de lucru.

Accentele cromatice le regasim si in bucataria care pastreaza si ea o amenajare functionala. In cei 10 metri patrati, mobilierul configurat in forma literei L, simplu, alb, include si locul de luat masa. Colorata este si baia prin prisma placilor decorative din dreptul vasului de toaleta sau al cazii.

Sursa

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!