fbpx

Cum sa redecorezi un apartament de 38 mp cu 1500 de euro

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru acest apartament de 38 metri patrati, proprietarii au dorit o reamenajare pentru a-l putea inchiria in regim hotelier. Au avut la dispozitie un buget limitat, asa ca au apelat la prietena lor pentru sfaturi.

Deschide Galeria

Anna, designer de interior, a mizat pe trucuri de efect cu tehnici decorative si cromatice, dar  si pe reutilizarea a ceea ce exista deja in apartament. Rezultatul dorit – o amenajare primitoare care sa atraga cat mai multi turisti.

Functiunile nu au fost modificate, bucataria si camera principala ramanand de sine statatoare. In baie nu a fost realizata nicio modificare.

Principalele transformari sunt percepute mai ales la nivelul decorului. Draperii, tablouri, cuverturi si perne decorative, un lampadar si accesorii, iata pe scurt lucruri cu ajutorul carora Anna a reusit sa anime punctual spatiul acestui apartament.

In camera principala, a ales sa separe vizual cele doua functiuni, livingul si zona de dormit, printr-o draperie. Desi aceasta nu se trage total pentru a ascunde patul, efectul de partitie este clar conturat. Adaugand covorul, o planta si un detaliu geometric realizat cu vopsea gri, spatiul aferent micului living s-a schimbat simtitor. Dulapul din dreptul patului a fost inlocuit cu un suport pentru umerase, mai potrivit in noul context al apartamentului. Restul pieselor de mobilier au fost pastrate.

Integrand lucrurile existente intr-o noua paleta cromatica si adaugand accesorii din materiale naturale, noul decor imprumuta accente inspirate de interioarele tip boho: covorul din sisal, jaluzeaua din bambus din bucatarie, plantele si decoratiunile.

Pentru bucatarie au fost achizitionate doua scaune tip Eames, iar spatiul din dreptul mesei a fost ingenios decorat cu o nuanta de verde-menta (asemanatoare cu cea a mobilierului). In perimetrul vopsit au fost adaugate trei etajere in aceeasi nuanta. Efectul este pur si simplu, wow!

Holul a fost zugravit intr-o nuanta inchisa care confera un aer elegant si chiar nobil interiorului. Au fost pastrate cuierul si pantofarul carora li s-a adaugat o bancuta cu suport pentru incaltaminte, o oglinda cu rama rotunda si o lampa pentru un plus de lumina ambientala. Decorul astfel compus pare mai unitar, mai primitor.

Bugetul acestei reamenajari a fost de  aproximativ 1500 de Euro.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...