fbpx

Decor modern propus pentru un apartament 43 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cum poti sa obtii o amenajare functionala in 43 metri patrati pentru un cuplu? Raspunsul il poti afla urmarind proiectul pe care am ales sa ti-l prezentam astazi.

Deschide Galeria

Spatiul redus al apartamentului si nevoia de o amenajare coerenta si functionala, i-a indreptat pe acesti tineri spre un designer cu care sa se sfatuiasca asupra modificarilor dorite. Rezultatul il vom detalia in cele ce urmeaza.

Cei doi beneficiari aveau nevoie de o zona de zi si neaparat un dormitor confortabil cu depozitare potrivita pentru amandoi parteneri. Apoi, zona de zi si-au dorit-o ca un spatiu de socializare, de petrecut timp cu familia si prietenii. De aceea, au imbratisat ideea unei bucatarii open space si neaparat un loc de luat masa care ar putea fi la fel de bine considerata si living.

Designerul a gandit astfel o camera multifunctionala. Astfel vom gasi bucatarie, loc de luat masa si un living mic, cu o canapea si zona TV. Desi ar putea parea ingramadit, fiecare functiune in parte este bine pusa in valoare si cumva, delimitata vizual prin pozitionarea mobilierului. Dintre toate, bucataria este cel mai bine valorificata.

Dispunerea pe doua laturi ale incaperii a fost cheia rezolvarii amenajarii zonei de zi. De o parte avem zona de gatit si cea de spalat, iar de cealalta parte, restul electrocasnicelor, toate incorporate. Dulapurile superioare dispuse pe cele doua laturi ale bucatariei, asigura zone de depozitare eficiente. In aceeasi masura au fost abordate si de cealalta parte.

Pentru ca tot spatiul sa fie cat mai luminos, designerul a optat pentru mix de culori deschise dar si accente de albastru care imprima un plus de dinamica incaperii. Si iluminatul artificial isi are rolul determinant prin varietatea de corpuri integrate, de la cele generale, la cele de accent menite sa asigure o lumina uniforma pentru fiecare colt in parte.

In zona de noapte, spatiul este tratat minimal si impartit in doua functiuni: avem de o parte un spatiu de lucru cu birou si, delimitat de o partitie tip glasvand, dormitorul. Zona de depozitare este uniform distribuita pe peretele cu TV-ul peretele oferind spatii necesare pentru haine. Din fericire, dimensiunile camerei au permis o astfel de amenajare, ba chiar si o sofa asezata in zona biroului. Designerul a ales sa puna in evidenta patul cu un tapet discret atat prin imprimeu, cat si culoare. Cromatic, predomina tonuri cuminti, subtil reluate la nivelul covorului, tabliei de pat si draperiilor.

Proiect: Arca Design

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...