Finisaje pretioase si moderne in amenajarea unui apartament de doua camere

Desi tindem sa asociem romantismul cu perioade ale epocilor trecute, acest stil este detaliul pretios al modernitatii in ceea ce priveste designul interior. Potrivita oricarui tip de locuinta, linia romantica da un aer elegant si omogen intregului spatiu pe care il transforma fiind chiar unul din principiile pe care se bazeaza aceasta amenajare a unui apartament cu doua camere.

Deschide Galeria

Living-ul si bucataria formeaza impreuna un open space de dimensiuni impresionante unde accentele de lemn natural, beige, piele si catifea se completeaza perfect cu tapetul din zona mobilierului bucatariei, tapet care iese in evidenta datorita texturii argintii cu aer disco.

Cu un aspect futurist, spatiul dedicat pregatirii si servirii mesei aduce in prim plan un mobilier minimalist in nuante derivate de mochaccino. Delimitarea de zona de relaxare se face cu ajutorul unei mese simpliste in jurul careia se aseaza 4 scaune moderne, tapitate cu piele.

Punctul de atractie al amenajarii acestui spatiu deschis este fara dar si poate asezarea geometrica a benzilor de led incastrate in peretele ce adaposteste biblioteca minimalista si televizorul. Odata aprinse, lumina acestora va fi reflectata de pattern-ul tapetului argintiu, obtinandu-se astfel o atmosfera romantica si moderna in acelasi timp.

Simetria tuturor corpurilor de mobilier largesc vizual intreaga incapere oferindu-i un aspect natural si facilitand accesorizarea in functie de preferintele fiecarui membru al familiei.

Dormitorul matrimonial afiseaza un pat dublu ce are in compozitie o tablie tapitata cu catifea ce se intinde pe toata inaltimea peretelui pe care acesta se regaseste. Nuanta este pastrata si de restul componentelor textile, pastrandu-se simetria cu celelalte incaperi. Accentele moderne sunt date de corpurile de iluminat abstracte ce pornesc din tavan si se pozitioneaza pe lateralele patului, oglinzile asezate pe inaltime si design-ul noptierelor incastrate in acestea. Adaugarea verdelui natural in compozitia vizuala a camerei ofera naturalete si incalzeste din punct de vedere vizual intreaga atmosfera conturata.

O multitudine de patternuri geometrice invaluie intreaga suprafata a celor doua bai unde, pentru a nu incarca si mai mult vizual, se apeleaza la folosirea argintiului si sticlei ca si elemente constitutive. In timp ce una dintre ele ne prezinta  cateva tendinte usor vintage: o oglinda rotunda agatata cu o curea de piele, un pattern mural usor etnic si lemn natural folosit pe post de blat, cealalta porneste calatoria in timp si aduce in evidenta finisaje moderne si de actualitate.

Functionalitatea intregii amenajari atinge cote maxime atunci cand vorbim de punctul de legatura al tuturor incaperilor: holul. Constructia pe lung a acestuia permite adaugarea pe ambele parti a unor spatii de depozitat generoase sub forma unui dressing ce raspunde pozitiv tendintelor actuale.

Designer: Marina Svetlova

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole