Heaven Garden – o terasa ideala pentru o escapada urbana

Cafeaua a devenit un veritabil „liant social”. In Bucuresti se deschid tot mai multe cafenele prodesioniste (operate de oameni cu experienta, care pun accentul pe cafea). Aceasta a fost si ideea dupa care s-a ghidat proprietarul, Stefan Iordache, un mare pasionat de cafea care si-a transformat pasiunea intr-o afacere.
Aici puteti savura o cafea autentica preparata din boabe proaspat prajite. Cand veti intra in The Coffee Factory veti intelege despre ce vorbim. Decorul, sacii plini cu boabe si masina de prajit va vor convinge ca aici elementul central este cafeaua.
Dupa cum spuneam, plantele joaca un rol important in aceasta amenajare. Ele ofera racoare dar si „coloreaza” intr-un mod foarte placut decorul.
Iata ce ne spune Stefan despre cum se diferentiaza o cafea buna de una obisnuita: „O cafea buna vs cafea ‘industriala – cafea procesata in mod industrial. Putem sa éxemplificam printr-o foarte simpla comparatie: paine ambalata si cumparata din magazine care nu aprovizioneaza zilnic (cu o vechime mai mare de 3-4 zile) si o paine care o cumperi de la brutarie direct. Aroma este mult mai placuta, mai proaspata, un gust foarte placut. Sau rosii de la bunica din curte fata de rosii ce se gasesc in magazine care nu au nici un gust. Un alt aspect de diferentiere este prospetimea cafelei. In genereal o cafea foarte buna este la 3-14 zile de la data prajirii, dupa aceasta data, daca nu are conservanti, incepe un preces accelerat de pierdere a aromelor si dupa 2-3 luni de la data prajirii nu mai ai

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole