Amenajarea apartamentului de azi ne propune o abordare in spirit clasic, dar realizata in linii moderne. Spatiul de 3 camere nu este unul foarte generos, dar fiecare functiune in parte este conturata armonios si placut. Sa o vedem in detaliu!

In primul rand, vei remarca simplitatea cu care a fost creat acest proiect. Atentia este acordata functiunilor si mai ales imbinarii utilului cu placutul. Prin cromatica aleasa spatiul se dezvolta ca primitor, confortabil si luminos. Contribuie din plin si selectia tonurilor neutre si integrarea unor surse variate de iluminat, de la general pana la ambiental.

In zona de zi, avem conturate cele doua functiuni principale, livingul si bucataria. Impreuna formeaza un tot unitar, trecerea fiind subtila si continua; contribuie din plin felul in care a fost dispus mobilierul.

Fiind intr-un open space, s-a optat pentru un mobilier de bucatarie simplu, dar elegant. Dulapurile cu usi frezate si blatul de lemn reprezinta alegeri optime care contribuie la infrumusetarea spatiului. Pentru ca totul sa para unitar si ordonat, electrocasnicele au fost incorporate. Masa si scaunele ne amintesc si ele de spiritul clasic, alaturi de lustra si rama oglinzii si mai ales cornisele. Alaturarea albului finisajelor din lemn, inclusiv a pardoselii, sprijina efectul de luminozitate si confort vizual pe care il resimti doar privind imaginile.

Corpurile de mobilier se continua spre living, asigurand o continuitate vizuala. Spre fereastra a fost amenajata zona de conversatii, cu o canapea, fotoliu si masuta de cafea. Tapetul delicat si accesoriile confera spatiului o eleganta discreta si un sentiment placut de confort. Contribuie din plin lumina naturala, dar si tonurile neutre care lasa spatiul sa respire, in ciuda aglomerarii pieselor de mobilier.

Dormitorul ne poarta pe aceeasi stilistica, cu nuante deschise si un minunat tapet in zona patului. Tablia tapitata, pernele decorative, cuverturile, draperiile aduc un plus de textura si iti inspira o stare placuta de relaxare si rasfat. De neratat este si amenajarea baii!

Cea de-a treia camera a fost amenajata cu minim de mobilier. Canapeaua extensibila,dulapul si biroul cu iz clasic asigura confortul necesar pentru musafiri.

Proiect: Kodo Design

Te gandesti sa reamenajezi apartamentul? Vezi ce produse poti sa achizitionezi online si ieftin!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!