Rovere Mobili te invita in showroom-ul Veneta Cucine

Bucataria este perceputa de multi dintre noi drept inima casei, locul unde ne adunam la sfarsitul zilei pentru a ne bucura de cei dragi. Cu design-ul potrivit se poate contura o stare de spirit si un spatiu primitor in care sa ne simtim bine ori de cate ori il folosim, de la micul dejun pana la cina.

Deschide Galeria

Cu o experienta de peste 60 ani in domeniul mobilierului de bucatarie, Veneta Cucine este un brand premium care reuseste sa aduca in fiecare casa un strop din eleganta stilul italian. Intelegand pe deplin nevoile omului contemporan, brandul transpune in bucatariile sale o intreaga filozofie despre cum designul, functionalitatea si calitatea se impletesc pentru a revolutiona perceptia asupra amenajarii.

Explorand aceste laturi esentiale ale unei bucatarii, Veneta Cucine propune trei colectii principale: Essence, Quick Design si Tradizione, fiecare putand fi personalizata in functie de dorintele, nevoile si spatiul de care dispunem. Acestea se remarca prin linii simple, proiectate in spiritul unei utilizari cat mai functionale, cu caracteristici imbunatatite, si cu un design contemporan inedit pentru cele mai rafinate gusturi. Mecanismele de deschidere/inchidere sunt realizate mai practic prin utilizarea unui profil ergonomic care asigura o aderenta sigura si solida.

Varietatea materialelor folosite si a mecanismelor a facut din brandul Veneta Cucine un trendsetter in domeniu, remarcandu-se prin inovatie tehnologica si atentia pentru fiecare detaliu.

Rovere Mobili te invita sa traiesti o experienta inedita, a unui brand care reprezinta un stil de viata plin de rafinament, in showroom-ul Veneta Cucine, situat pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr.42-44, in cadrul Baneasa Business & Technology Park, dar si in cele din tara: Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Targu Mures, Craiova, Pitesti, Timisoara, Sibiu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole