Simplitate moderna intr-un apartament de doua camere

Simplu poate insemna de cele mai multe ori complicat si asta pentru ca, in cazul unei amenajari in linii simple, omogenitatea elementelor componente este un aspect necesar.


Deschide Galeria

Atunci cand ai la dispozitie un apartament mic, compus dintr-un living, un dormitor, o baie si o bucatarie, toate de dimensiuni restranse, alegerea stilului minimalist reprezinta solutia ideala pentru obtinerea unei locuinte compacte, functionale si bine organizate.

Bucataria si living-ul acestei amenajari formeaza impreuna un open space vizibil marit, loc dedicat relaxarii, pregatirii si servirii mesei, dar si socializarii. Din punct de vedere cromatic, intreg spatiul avut la dispozitie este dominat de non-culori prezente atat mural, cat si in mobilier si accesorii textile, singura pata de culoare scoasa in evidenta subtil, fiind orange-ul accesoriilor. Mobila de bucatarie prezinta finisaje moderne, asortate perfect cu tehnologia actuala, dovada exacta a unui stil de actualitate. Zona de servire a mesei face trecerea lina catre partea de relaxare si atrage atentia asupra ei printr-un accesoriu modern de iluminat, suspendat. Si pentru ca relaxarea este una din activitatile cele mai delicate si sensibile, caracterul acesteia este transmis metaforic de covorul central ce ilustreaza abstract un flamingo tridimensional.

Cea mai functionala camera este dormitorul matrimonial. Prin intermediul mobilerului care incadreaza patul, spatiul atinge functionalitatea intr-un stil ultra modern, piesele de mobilier putand fi metamorfozate intr-un birou dedicat desfasurarii activitatilor specifice. Nuantele predominante sunt cele de alb, gri si lemn natural, toate caracteristice stilului minimalist.

Baia se focuseaza pe un design monocromatic si respecta linia moderna atat prin introducerea unui mobilier simplist, cat si prin scoaterea in evidenta a unei oglinzi de dimensiuni impresionante ce incadreaza intreg peretele. Gresia si faianta din zona cabinei de dus formeaza impreuna cu scafele din tavan o usoara iluzie optica si paradoxal vin in continuarea albului, a oglinzii si a luminozitatii, pentru a mari vizual incaperea si a o abstractiza.

Atunci cand ai in vedere alegerea stilului minimalist, ii poti atribui accente personale fara a incarca vizual amenajarea. Indiferent ca vorbim de acest stil in expunerea sa traditionala sau moderna, simplitatea pe care acesta o emana este accesibila oricarui tip de spatiu locuibil si se poate plia facil personalitatii fiecarui doritor in parte.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...