fbpx

Simplitate moderna intr-un apartament de doua camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Simplu poate insemna de cele mai multe ori complicat si asta pentru ca, in cazul unei amenajari in linii simple, omogenitatea elementelor componente este un aspect necesar.

Deschide Galeria

Atunci cand ai la dispozitie un apartament mic, compus dintr-un living, un dormitor, o baie si o bucatarie, toate de dimensiuni restranse, alegerea stilului minimalist reprezinta solutia ideala pentru obtinerea unei locuinte compacte, functionale si bine organizate.

Bucataria si living-ul acestei amenajari formeaza impreuna un open space vizibil marit, loc dedicat relaxarii, pregatirii si servirii mesei, dar si socializarii. Din punct de vedere cromatic, intreg spatiul avut la dispozitie este dominat de non-culori prezente atat mural, cat si in mobilier si accesorii textile, singura pata de culoare scoasa in evidenta subtil, fiind orange-ul accesoriilor. Mobila de bucatarie prezinta finisaje moderne, asortate perfect cu tehnologia actuala, dovada exacta a unui stil de actualitate. Zona de servire a mesei face trecerea lina catre partea de relaxare si atrage atentia asupra ei printr-un accesoriu modern de iluminat, suspendat. Si pentru ca relaxarea este una din activitatile cele mai delicate si sensibile, caracterul acesteia este transmis metaforic de covorul central ce ilustreaza abstract un flamingo tridimensional.

Cea mai functionala camera este dormitorul matrimonial. Prin intermediul mobilerului care incadreaza patul, spatiul atinge functionalitatea intr-un stil ultra modern, piesele de mobilier putand fi metamorfozate intr-un birou dedicat desfasurarii activitatilor specifice. Nuantele predominante sunt cele de alb, gri si lemn natural, toate caracteristice stilului minimalist.

Baia se focuseaza pe un design monocromatic si respecta linia moderna atat prin introducerea unui mobilier simplist, cat si prin scoaterea in evidenta a unei oglinzi de dimensiuni impresionante ce incadreaza intreg peretele. Gresia si faianta din zona cabinei de dus formeaza impreuna cu scafele din tavan o usoara iluzie optica si paradoxal vin in continuarea albului, a oglinzii si a luminozitatii, pentru a mari vizual incaperea si a o abstractiza.

Atunci cand ai in vedere alegerea stilului minimalist, ii poti atribui accente personale fara a incarca vizual amenajarea. Indiferent ca vorbim de acest stil in expunerea sa traditionala sau moderna, simplitatea pe care acesta o emana este accesibila oricarui tip de spatiu locuibil si se poate plia facil personalitatii fiecarui doritor in parte.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...