Simplitatea conturata intr-o amenajare de 100 mp

Orice amenajare in stil scandinav ne face ziua mai frumoasa. Interioarele ample, in care lumina naturala patrunde nestingherita, piese de mobilier pentru strictul necesar, terase generoase de stat de dimineata pana seara, iata trasaturi pe care le vei putea admira si in acest spatiu de 100 metri patrati.

Deschide Galeria

Vorbim despre un apartament de 3 camere, configurat cu living, bucatarie generoasa si doua dormitoare, unul matrimonial si cel al copilului. Fiecare zona in parte este bine pusa in valoare, prin forme si texturi. In acest sens, pardoselile ne atrag in mod special atentia prin calitatea lemnului folosit. La categoria piese de rezistenta, soba tipica interioarelor nordice atrage atentia, reusind sa fie accentul care intregeste confortul intregii amenajari.

Confortul si starea de bine predomina in acest camin. Intrezarim in imagini ca spatiul a fost creat pentru a te bucura de el si a-l folosi cu placere. Fiecare piesa de mobilier, accesoriu sau decoratiune aleasa intregeste aceasta poveste, abordarea fiind una minimala, care sa pastreze spatiul cat mai aerisit.

In bucatarie, mobilierul este gandit pentru a oferi suficiente spatii de depozitare, zone de lucru eficiente si loc primitor pentru a lua masa amenajat chiar la iesirea spre terasa. De remarcat diferitele tipuri de iluminat, mai ales cele de accent de la nivelul blatului de lucru. Baza realizata din alb si un gri foarte discret  sporesc senzatia de spatiu in camera. Insertiile de lemn vizibile la blatul de lucru indulcesc decorul si il fac mai primitor si mai cald.

Si dormitoarele pastreaza linia designului scandinav, tonurile neutre fiind si aici predominante. Texturile imbogatesc amenajarea si sporesc confortul resimtit: covor si cuverturi pufoase, perne decorative cu imprimeuri, etajere cu decoratiuni si cosuri pentru depozitare, iata doar cateva exemple prin care dormitorul se poate transforma intr-un spatiu al rasfatului.

Camera copilului este o zona mai colorata si mai vesela. Stickerele de pe pereti, jucariile si asternuturile cu imprimeuri, textilele ce decoreaza incaperea sunt elementele care iti atrag atentia si te binedispun. Si pentru ca starea de bine sa fie completa, de neratat este si terasa perfecta pentru zilele frumoase, pline de soare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole