Spatiu modern amenajat intr-un apartament de 3 camere

Rafinamentul la el acasa, asa am descrie amenajarea acestui apartament de 3 camere. Ne-a placut ce am vazut si cu siguranta vei gasi si tu idei pe care sa le folosesti la tine in locuinta.

Deschide Galeria

Spatiul ne inspira confort prin paleta de culori neutre ce imprima caldura si stare de bine. Cremul, bejul sau maro-brunul, alaturi de esentele de lemn se imbina armonios la nivel vizual si redau o amenajare moderna si echilibrata.

In multe din amenajarile pe care le-am intalnit, spatiul dedicat zonei de zi devine din ce in ce mai important pentru familie. Nici acest apartament nu face exceptie. Livingul, bucataria si spatiul pentru mese sunt reunite intr-o singura camera, fiecare functiune in parte fiind bine individualizata.

Piesele de mobilier alese exprima eleganta, atentia pentru detalii fiind evidenta in toata amenajarea. Canapeaua si fotoliile alaturi de masuta de cafea compun o minunata zona de conversatii, completata prin rafturile din jurul televizorului pentru un minimum de depozitare.

Accent s-a pus si pe corpurile de iluminat, adevarate obiecte de decor (vezi lampadarul sau lustrele).

Trecerea spre dining si bucatarie se realizeaza subtil prin barul amenajat in spatele canapelei. Spatiul de la fereastra a fost destinat mesei, amenajat ca un adevarat dining formal. Piesele alese compun o zona eleganta, cu multa lumina naturala.

Bucataria a fost gandita cu o configuratie in forma literei L pentru a maximiza spatiul disponibil. La nivelul mobilierului predomina albul pentru a amplifica spatiul si a-i spori luminozitatea. Pentru corpurile principale s-a ales un maro-brun care echilibreaza cromatic decorul. Depozitarea merge pana sus in tavan cu dulapuri inalte, iar electrocasnicele sunt incorporate in mobilier pentru a pastra caracterul unitar, necesar mai ales intr-un spatiu in plan deschis precum aceasta bucatarie.

Dormitorul matrimonial inspira confort si rafinament deopotriva. Decorul preia paleta de culori dezvoltata in camera de zi; i se adauga o experienta senzoriala imbogatita de texturile percepute la nivelul amenajarii.

Camera copiilor este amenajata cu cele necesare, de la paturi si birou, pana la canapea si dulap generos pentru o depozitare variata. Culorile sunt vesele potrivite unei camere de copii, cu accente de verde deschis si un tapet cu imprimeu jucaus.

Proiect realizat de Natalya Preobrazhenskaya

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole