Spatiu modern amenajat intr-un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Rafinamentul la el acasa, asa am descrie amenajarea acestui apartament de 3 camere. Ne-a placut ce am vazut si cu siguranta vei gasi si tu idei pe care sa le folosesti la tine in locuinta.

Deschide Galeria

Spatiul ne inspira confort prin paleta de culori neutre ce imprima caldura si stare de bine. Cremul, bejul sau maro-brunul, alaturi de esentele de lemn se imbina armonios la nivel vizual si redau o amenajare moderna si echilibrata.

In multe din amenajarile pe care le-am intalnit, spatiul dedicat zonei de zi devine din ce in ce mai important pentru familie. Nici acest apartament nu face exceptie. Livingul, bucataria si spatiul pentru mese sunt reunite intr-o singura camera, fiecare functiune in parte fiind bine individualizata.

Piesele de mobilier alese exprima eleganta, atentia pentru detalii fiind evidenta in toata amenajarea. Canapeaua si fotoliile alaturi de masuta de cafea compun o minunata zona de conversatii, completata prin rafturile din jurul televizorului pentru un minimum de depozitare.

Accent s-a pus si pe corpurile de iluminat, adevarate obiecte de decor (vezi lampadarul sau lustrele).

Trecerea spre dining si bucatarie se realizeaza subtil prin barul amenajat in spatele canapelei. Spatiul de la fereastra a fost destinat mesei, amenajat ca un adevarat dining formal. Piesele alese compun o zona eleganta, cu multa lumina naturala.

Bucataria a fost gandita cu o configuratie in forma literei L pentru a maximiza spatiul disponibil. La nivelul mobilierului predomina albul pentru a amplifica spatiul si a-i spori luminozitatea. Pentru corpurile principale s-a ales un maro-brun care echilibreaza cromatic decorul. Depozitarea merge pana sus in tavan cu dulapuri inalte, iar electrocasnicele sunt incorporate in mobilier pentru a pastra caracterul unitar, necesar mai ales intr-un spatiu in plan deschis precum aceasta bucatarie.

Dormitorul matrimonial inspira confort si rafinament deopotriva. Decorul preia paleta de culori dezvoltata in camera de zi; i se adauga o experienta senzoriala imbogatita de texturile percepute la nivelul amenajarii.

Camera copiilor este amenajata cu cele necesare, de la paturi si birou, pana la canapea si dulap generos pentru o depozitare variata. Culorile sunt vesele potrivite unei camere de copii, cu accente de verde deschis si un tapet cu imprimeu jucaus.

Proiect realizat de Natalya Preobrazhenskaya

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...