fbpx

Suport de plante in forma de casuta pentru pervazul tau

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Odata cu noul catalog Ikea, produsele pe care le gasim acolo ne inspira deja in amenajarile camerelor sau in schimbarea decorului. Avand ca scop principal mobilitatea si obiectele practice in spatiile mici, noile colectii ne propun abordari simple si originale pentru lucrurile obisnuite din casele noastre. Astfel este si Greenhouse, un suport de plante in forma de casuta, creatie a designerului Nicolas Cortolezzis in colaborare cu Ikea.

Deschide Galeria

Forma casutei este inspirata de cabanele montane din tara natala a designerului, simbolizand simplitate si armonie cu natura, doua valori importante dupa care se ghideaza in crearea colectiilor sale.

Casuta este suficient de compacta pentru a sta pe un pervaz si destul de versatila pentru a putea fi agatata intr-o gradina sau pe terasa. Dintr-un material rezistent si fiabil, acest suport de plante este inchis pe 3 laturi, celelalte fiind deschise pentru a permite aerului sa circule in conditii optime.  Sticla asigura caldura si lumina suficienta plantelor si in acelasi timp le protejeaza de curentii de aer rece. Mentionam ca poate fi folosit atat in interior cat si in exterior, in functie de anotimp.

Acest suport este ideal pentru a creste plantele de la stadiul de seminte si pe cele mici sa creasca intr-un mediu propice. Partea deschisa a suportului poate sta orientata spre fereastra cand temperaturile sunt mai mari si spre interiorul casei, in functie de mediul pe care il doriti pentru plante atunci cand temperaturile sunt scazute.

Va fi locul ideal pentru a va creste ierburile aromatice si rasadurile pe care doriti sa le plantati primavara in gradina sau pe care sa le puteti muta in ghivece mai spatioase. Efectul estetic al acestui suport este garantat mai ales pentru pervazul de la bucatarie. Culoarea produsului este alba insa poate fi gasit si in varianta portocalie. De fapt, suportul poate fi vopsit in orice culoare atunci cand va doriti o schimbare in decor.

Sursa foto: blog.2modern.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...