Suport de plante in forma de casuta pentru pervazul tau

Odata cu noul catalog Ikea, produsele pe care le gasim acolo ne inspira deja in amenajarile camerelor sau in schimbarea decorului. Avand ca scop principal mobilitatea si obiectele practice in spatiile mici, noile colectii ne propun abordari simple si originale pentru lucrurile obisnuite din casele noastre. Astfel este si Greenhouse, un suport de plante in forma de casuta, creatie a designerului Nicolas Cortolezzis in colaborare cu Ikea.


Deschide Galeria

Forma casutei este inspirata de cabanele montane din tara natala a designerului, simbolizand simplitate si armonie cu natura, doua valori importante dupa care se ghideaza in crearea colectiilor sale.

Casuta este suficient de compacta pentru a sta pe un pervaz si destul de versatila pentru a putea fi agatata intr-o gradina sau pe terasa. Dintr-un material rezistent si fiabil, acest suport de plante este inchis pe 3 laturi, celelalte fiind deschise pentru a permite aerului sa circule in conditii optime.  Sticla asigura caldura si lumina suficienta plantelor si in acelasi timp le protejeaza de curentii de aer rece. Mentionam ca poate fi folosit atat in interior cat si in exterior, in functie de anotimp.

Acest suport este ideal pentru a creste plantele de la stadiul de seminte si pe cele mici sa creasca intr-un mediu propice. Partea deschisa a suportului poate sta orientata spre fereastra cand temperaturile sunt mai mari si spre interiorul casei, in functie de mediul pe care il doriti pentru plante atunci cand temperaturile sunt scazute.

Va fi locul ideal pentru a va creste ierburile aromatice si rasadurile pe care doriti sa le plantati primavara in gradina sau pe care sa le puteti muta in ghivece mai spatioase. Efectul estetic al acestui suport este garantat mai ales pentru pervazul de la bucatarie. Culoarea produsului este alba insa poate fi gasit si in varianta portocalie. De fapt, suportul poate fi vopsit in orice culoare atunci cand va doriti o schimbare in decor.

Sursa foto: blog.2modern.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...