fbpx

Tonuri neutre in amenajarea eleganta a unui apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Cu ajutorul nuantelor neutre poti contura interioare armonioase si primitoare in orice tip de spatii. Iata un astfel de exemplu in aceasta amenajare a unui apartament de 3 camere.

Deschide Galeria

Familia care locuieste aici si-a dorit o abordare in spirit clasic, dar moderna, cu note elegante si rafinate. S-au folosit multe bejuri, grejuri si griuri, precum si alb pentru a contura ambiente calde si confortabile; s-au adaugat texturi si imprimeuri care imbogatesc si aduc un plus de stil spatiilor.

Zona de zi cuprinde livingul, locul pentru luat masa si bucataria tip open space. De remarcat atentia pentru detalii si mai ales pentru designul pieselor de mobilier care amintesc de stilul clasic. Cu toate acestea, intreaga amenajare ramane aerisita si luminoasa, mobilarea fiind echilibrata si axata pe zonele de baza.

Prin pozitionarea canapelei in centrul camerei s-a reusit o delimitare vizuala a functiunilor. In locul unei masute de cafea, s-a optat pentru doua otomane ce pot fi folosite si ca loc pentru sezut. Semineul fals precum si televizorul de deasupra lui creeaza o zona de interes in spatiul destinat livingului. Tot aici, a fost gandita si o zona de birou.

Tinand cont de deschiderea bucatariei spre camera, amenajarea a mizat pe o dispunere compacta, cu electrocasnice incorporate pentru a pastra un aspect unitar si ordonat. Mobilierul frezat preia motivul stilului clasic pe care il vom gasi abordat in fiecare incapere. Pentru a avea mai mult spatiu de lucru, a fost creat un corp tip insula de bucatarie, extensibil, care asigura astfel mai mult loc pe blat, atat de necesar cand se gateste, dar si spatii suplimentare pentru depozitare.

Intrucat accesul in locuinta se face practic direct in camera de zi, a fost gandita o zona mica care sa aminteasca de spatiul unui hol; imediat langa usa de la intrare se afla un pantofar si intr-o nisa special creata au fost incastrate doua dulapuri cu fatete din oglinzi. Ideea este excelenta pentru a crea iluzia de spatialitate si un plus de lumina.

Iluminatul joaca un rol important in toata aceasta amenajare. Spoturile si corpurile suspendate asigura uniformitate in intreg apartamentul, fiecare zona in parte primind o cantitate de lumina adecvata.

Si in dormitorul matrimonial se reia ideea stilului clasic, dar intr-o nota moderna. Pentru optimizarea spatiului, s-a renuntat la noptiere, de o parte fiind integrat un dulap pentru haine, iar de cealalta parte, un mini-spatiu de toaleta sau make-up. De neratat sunt si baile, cu abordari functionale.

Cu siguranta, acest apartament de 3 camere te va inspira si pe tine prin detaliile rafinate si decorul de inspiratie clasica, dar actual prin finisaje si accesorii. Nu rata imaginile din galeria foto!

Design: SK Arzheuski

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...