fbpx

Tonuri neutre in amenajarea eleganta a unui apartament de 3 camere

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cu ajutorul nuantelor neutre poti contura interioare armonioase si primitoare in orice tip de spatii. Iata un astfel de exemplu in aceasta amenajare a unui apartament de 3 camere.

Deschide Galeria

Familia care locuieste aici si-a dorit o abordare in spirit clasic, dar moderna, cu note elegante si rafinate. S-au folosit multe bejuri, grejuri si griuri, precum si alb pentru a contura ambiente calde si confortabile; s-au adaugat texturi si imprimeuri care imbogatesc si aduc un plus de stil spatiilor.

Zona de zi cuprinde livingul, locul pentru luat masa si bucataria tip open space. De remarcat atentia pentru detalii si mai ales pentru designul pieselor de mobilier care amintesc de stilul clasic. Cu toate acestea, intreaga amenajare ramane aerisita si luminoasa, mobilarea fiind echilibrata si axata pe zonele de baza.

Prin pozitionarea canapelei in centrul camerei s-a reusit o delimitare vizuala a functiunilor. In locul unei masute de cafea, s-a optat pentru doua otomane ce pot fi folosite si ca loc pentru sezut. Semineul fals precum si televizorul de deasupra lui creeaza o zona de interes in spatiul destinat livingului. Tot aici, a fost gandita si o zona de birou.

Tinand cont de deschiderea bucatariei spre camera, amenajarea a mizat pe o dispunere compacta, cu electrocasnice incorporate pentru a pastra un aspect unitar si ordonat. Mobilierul frezat preia motivul stilului clasic pe care il vom gasi abordat in fiecare incapere. Pentru a avea mai mult spatiu de lucru, a fost creat un corp tip insula de bucatarie, extensibil, care asigura astfel mai mult loc pe blat, atat de necesar cand se gateste, dar si spatii suplimentare pentru depozitare.

Intrucat accesul in locuinta se face practic direct in camera de zi, a fost gandita o zona mica care sa aminteasca de spatiul unui hol; imediat langa usa de la intrare se afla un pantofar si intr-o nisa special creata au fost incastrate doua dulapuri cu fatete din oglinzi. Ideea este excelenta pentru a crea iluzia de spatialitate si un plus de lumina.

Iluminatul joaca un rol important in toata aceasta amenajare. Spoturile si corpurile suspendate asigura uniformitate in intreg apartamentul, fiecare zona in parte primind o cantitate de lumina adecvata.

Si in dormitorul matrimonial se reia ideea stilului clasic, dar intr-o nota moderna. Pentru optimizarea spatiului, s-a renuntat la noptiere, de o parte fiind integrat un dulap pentru haine, iar de cealalta parte, un mini-spatiu de toaleta sau make-up. De neratat sunt si baile, cu abordari functionale.

Cu siguranta, acest apartament de 3 camere te va inspira si pe tine prin detaliile rafinate si decorul de inspiratie clasica, dar actual prin finisaje si accesorii. Nu rata imaginile din galeria foto!

Design: SK Arzheuski

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...