fbpx

Un apartament de 3 camere vesel decorat cu albastru si galben

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Inspiratia de astazi vine tocmai din Vietnam. Ne veti intreba ce am gasit acolo, iar raspunsul nostru e – inspiratie, multa inspiratie. Esti curios sa vezi o amenajare de apartament cu trei camere din celalalt capat al lumii? 

Deschide Galeria

Daca te astepti sa vezi un spatiu generos, cu multi metri patrati, vei gasi chiar contrariul. Apartamentul de 60 metri patrati nu surprinde prin suprafata, ci prin felul cum fiecare functiune a fost valorificata pentru a asigura un locuit confortabil pentru o mama si fiul ei de 5 ani.

Designerii de la Toki Home au gandit o amenajare vesela, luminoasa si primitoare, cu spatii functionale si camere optimizate pentru nevoile fiecaruia in parte.

Cromatica este cea care iese in evidenta: jocul dintre albastru si galben iti atrage privirea in orice colt ai privi. Paleta de culori este echilibrata de alb si de esentele de lemn, ele asigurand o excelenta baza pentru ca cele doua sa iasa in evidenta.

Zona de zi este destul de restransa, dar optimizata pentru o bucatarie, loc de luat masa si un living mic. Bucataria este open space, dispusa pe trei laturi. S-a optat pentru un mobilier alb, cu un design simplu. Placile decorative dintre corpurile de dulapuri sunt reluate la nivelul pardoselii, oferind un plus de dinamism amenajarii. O partitie de inaltime medie ascunde o latura a bucatariei, delimitand astfel spatiul bucatariei de restul camerei. Locul de luat masa a fost amenajat chiar langa aceasta partitie si evidentiat prin jumatatea de perete vopsit in albastru.

Cu ajutorul cromaticii, spatiul ramane luminos si aerisit. Mobilarea este sumara, cu piese de baza. In acest context, canapeaua galbena, otomanul turcoaz, draperiile albastre si peretele bleu-ciel ies in evidenta si imprima un ton jucaus amenajarii. Peretele alb, texturat cu caramizi aparente echilibreaza decorul; un rol asemanator il joaca si pardoseala, cu placi de parchet deschise la culoare, nuantand acest look contemporan.

Albastrul este reluat ca motiv cromatic si in dormitorul mamei. Pentru a optimiza spatiul, patul a fost asezat in apropierea ferestrei, s-a renuntat la noptiere, dar nu si la zona de make-up, care poate deveni si un mic birou la nevoie. Tot aici sunt integrate si spatiile de depozitare pentru haine.

Camera baiatului este restransa ca dimensiuni, insa amenajata cu cele necesare: pat ridicat pe o platforma care ascunde sertare pentru depozitare, un mic birou si diferite corpuri de mobilier, cu rafturi variate pentru jucarii si haine. Si aici regasim tematica cu albastru si galben, oferind astfel o abordare coerenta a amenajarii.

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...